Ο λόγος που ο «ταπεινός» Travis Kelce επέλεξε να καθίσει έξω από το φινάλε της σεζόν των Chiefs


Ο Travis Kelce επέλεξε να ξεκουραστεί και να αναρρώσει αντί να επεκτείνει το δικό του ρεκόρ.

Kelce, 34, παρέμεινε στον τελικό της κανονικής σεζόν της Κυριακής για τους Αρχηγούς εναντίον των Chargers, που σημαίνει ότι του έλειψαν 16 γιάρδες από οκτώ συνεχόμενες σεζόν 1.000 γιάρδων, με τα επτά συνεχόμενα χρόνια να έχει ήταν ήδη το ρεκόρ για το NFL tight ends.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τον αγώνα, ο επικεφαλής προπονητής των Chiefs, Andy Reid, εξήγησε ότι ο Chris Jones επέλεξε να εμφανιστεί στο παιχνίδι επιδιώκοντας ένα μπόνους 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων για να φτάσει τις 10 αποβολές αυτή τη σεζόν, αστειευόμενος ότι θα μπορούσε να αγοράσει πολλά cheeseburger, πριν εξηγώντας γιατί ο Kelce αποφάσισε να σταματήσει το παιχνίδι.

«Είναι ένας ταπεινός, ταπεινός τύπος», είπε ο Reid για τον Kelce.

«Είναι διαφορετικά λόγω του οικονομικού μέρους του με τον Κρις, αυτός [Kelce] Δεν ήθελε να είναι εγωιστής ή να θεωρηθεί εγωιστής – όλοι οι παίκτες ήθελαν να παίξει, αλλά λέει, “Ξέρεις τι, δεν μου αρέσει η αίσθηση του”, – δεν ασχολείται με αυτό. Επέλεξε να μην παίξει.


Ο Travis Kelce και ο Patrick Mahomes συμμετείχαν στον τελικό της κανονικής σεζόν των Chiefs την Κυριακή.
Ο Travis Kelce και ο Patrick Mahomes συμμετείχαν στον τελικό της κανονικής σεζόν των Chiefs την Κυριακή. Getty Images

«Το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά αυτός είναι. Τα περισσότερα παιδιά θα έβγαιναν έξω και πιθανότατα θα το έκαναν, αλλά είπε: «Έχω πολλούς δίσκους, αυτός εδώ, δεν θα το κάνω με αυτόν τον τρόπο».

Ακόμη και σε ό,τι ήταν κάτω – και μερικές φορές απογοητευτικό — έτος σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ του, ο Kelce έπιασε 93 πάσες για 984 γιάρδες και πέντε touchdown στην κανονική περίοδο.

Η Kelce πέρασε τη σεζόν στο προσκήνιο, ανάμεσα σε μυριάδες διαφημίσεις και βγαίνει με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Taylor Swift.

Η Σουίφτ έχει παρακολουθήσει την πλειονότητα των αγώνων των Αρχηγών από τότε που το ζευγάρι έγινε δημόσια νωρίτερα αυτή τη σεζόν.


Τράβις Κέλτσε
Ο Travis Kelce #87 των Kansas City Chiefs ποζάρει για μια φωτογραφία πριν από έναν αγώνα εναντίον των Los Angeles Chargers στο SoFi Stadium στις 7 Ιανουαρίου. Getty Images

Οι Chiefs είναι φαβορί 3,5 ​​πόντων για τον εντός έδρας αγώνα τους στα πλέι οφ με τους Dolphins το βράδυ του Σαββάτου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading