Ο Μάικ Κάφκα φαίνεται πιθανό να επιστρέψει στους Giants την επόμενη σεζόν


Οι Giants φαίνεται ότι θα έχουν έναν από τους τρεις συντονιστές τους πίσω την επόμενη σεζόν.

Ο συντονιστής επίθεσης Mike Kafka φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στο επιτελείο του προπονητή Brian Daboll, σύμφωνα με τον Paul Schwartz της The Post, μετά από ταραχώδεις δύο ημέρες για την οργάνωση που είδε ότι η ομάδα απέλυσε τον συντονιστή των ειδικών ομάδων Thomas McGaughey τη Δευτέρα και χωρίζουν τους δρόμους με τον αμυντικό συντονιστή Wink Martindale την Τετάρτη.

Ωστόσο, η επιστροφή του Κάφκα δεν είναι χαραγμένη σε πέτρα, καθώς οι Τιτάνες ζήτησαν άδεια να του κάνουν συνέντευξη μετά την απόλυση του Μάικ Βράμπελ αυτή την εβδομάδα.

Δεν πρόσφερε πολλές πληροφορίες για το μέλλον του με την ομάδα πριν από το φινάλε της σεζόν κόντρα στους Eagles.

«Πραγματικά, η μόνη μου εστίαση είναι σήμερα και αυτή την εβδομάδα και να προετοιμάσω τα παιδιά μας όσο καλύτερα μπορούμε για τη Φιλαδέλφεια», είπε.

Το ότι ο 36χρονος θα μπορούσε να παρασυρθεί δεν είναι μυστικό – αυτός και ο Martindale ήταν μεταξύ των υποψηφίων για την κάλυψη των κενών προπονητών σε όλο το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, αν και και οι δύο επέλεξαν να επιστρέψουν στους Giants.


Ο συντονιστής επίθεσης των iants Mike Kafka γελάει ενώ μιλάει με τον φρουρό Justin Pugh #67 κατά τη διάρκεια της προπόνησης
Ο συντονιστής της επίθεσης των γιγάντων, Mike Kafka, γελάει ενώ μιλούσε με τον φρουρό Justin Pugh #67 κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Charles Wenzelberg / New York Post

ο Κάφκα συναντήθηκε με πολλές ομάδες την περασμένη εκτός σεζόν — παίρνοντας συνεντεύξεις με τους Panthers, Texans and Colts και πιστεύεται ότι ήταν φιναλίστ για τις δουλειές της Καρολίνας και του Χιούστον.

Μέρος του λόγου που έλαβε τόση προσοχή πέρυσι ήταν η αποτελεσματική επίθεση που έτρεξε, αν και οι αριθμοί δεν τον υποστήριξαν αυτή τη σεζόν αφού ο στρατηγός Daniel Jones τραυματίστηκε και η επιθετική γραμμή επέτρεψε 85 απολύσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Daboll θα μπορούσε να επιλέξει να αναλάβει καθήκοντα play-calling, αν και δεν είναι σαφές πώς πήγε η συνέντευξή του στο τέλος της σεζόν με τον Κάφκα.


Ο προπονητής των επιθετικών γιγάντων, Μάικ Κάφκα, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης πριν από την προπόνηση
Ο προπονητής των επιθετικών γιγάντων, Μάικ Κάφκα, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης πριν από την προπόνηση. Charles Wenzelberg / New York Post

Η συνέχεια θα ήταν ευπρόσδεκτη, ωστόσο, από τους επιθετικούς.

«Νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό για όλους μας», είπε ο Τζόουνς τη Δευτέρα. «Πολύς χρόνος αφιερώνεται για την εκμάθηση ενός συστήματος και την εκμάθηση των εσωτερικών και εκ των υστέρων και όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading