Ο Μάρεϊ παραδέχεται ότι μπορεί να έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα στο Australian Open | Η Express Tribune


ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ:

Ο Andy Murray έχει απολαύσει πολλά βαθιά τρεξίματα στο Melbourne Park, αλλά ο πέντε φορές δεύτερος έμεινε να αναρωτιέται αν αυτό Αυστραλιανό Όπεν θα ήταν η τελευταία του αφού αποβλήθηκε στον πρώτο γύρο τη Δευτέρα.

Ο Μάρεϊ, ο οποίος έχασε με 6-4 6-2 6-2 από τον Τόμας Μάρτιν Έτσεβερι, βγήκε τελευταία φορά στον πρώτο γύρο στη Μελβούρνη το 2019, όταν ο Σκωτσέζος εξέφρασε αμφιβολίες για το μέλλον του στο άθλημα προτού συνεχίσει να ανασταίνει την καριέρα του αφού είχε ισχίο. – χειρουργική επέμβαση ανάδειξης.

Ο 36χρονος δύο φορές πρωταθλητής του Wimbledon δυσκολεύτηκε να φτάσει στα τελευταία στάδια των μεγάλων πρωταθλημάτων τα τελευταία χρόνια, αλλά έσυρε τον εαυτό του στον τρίτο γύρο στο Melbourne Park το 2023 με συνεχόμενες νίκες πέντε σετ.

Μετά την τελευταία του ήττα, όμως, Μάρεϊ είπε ότι υπάρχει «σίγουρη πιθανότητα» ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα παίξει στα μπλε κορτ της Μελβούρνης. «Μάλλον λόγω του πώς πήγε το ματς και για όλα, δεν ξέρω», είπε.

“Όσο παίζεις τον αγώνα, προφανώς προσπαθείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, να επικεντρωθείς στους βαθμούς και σε όλα.” Όταν είσαι ένα βαθμό μακριά από το τέλος, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Τόσο γρήγορα, και κάπως έτσι. Ναι, σε σύγκριση με τους αγώνες που έπαιξα εδώ πέρυσι, είναι το εντελώς αντίθετο συναίσθημα που φεύγω από το γήπεδο. «Μακάρι να συμμετείχα περισσότερο τον κόσμο. Απλώς απογοητεύτηκα με τον τρόπο που έπαιζα και όλα αυτά τα πράγματα, οπότε… Ναι, δύσκολος, δύσκολος τρόπος να τελειώσω».

Ο Stan Wawrinka, ο πρωταθλητής του 2014, βγήκε επίσης στον πρώτο γύρο τη Δευτέρα, παίρνοντας τον 20ο σετ Adrian Mannarino σε πέντε σετ πριν υποχωρήσει με 6-4 3-6 5-7 6-3 6-0.

Ο Βαβρίνκα ήταν ο μόνος παίκτης στην κλήρωση ανδρών εκτός από τον υπερασπιστή του πρωταθλητή Νόβακ Τζόκοβιτς που διεκδίκησε το τρόπαιο του Melbourne Park και ο 38χρονος Ελβετός ήλπιζε ότι η ήττα της Δευτέρας δεν θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο Grand Slam.

“Θα δω πώς θα πάει η χρονιά. Είναι μόνο η αρχή της χρονιάς”, είπε ο Wawrinka.

“Γενικά, είμαι αρκετά θετικός με το πού βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. “Ακόμα και μετά την ήττα, υπάρχει κάποια καλή ευκαιρία για μένα να συνεχίσω να πιέζω, να συνεχίσω να παίζω κάποια καλά αποτελέσματα και ελπίζω ότι μπορώ να επιστρέψω την επόμενη χρονιά.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading