Ο Μίτσελ Μαρς έκανε κράτηση για «προσβολή Ινδών οπαδών» | Η Express Tribune


Μετά την εμφατική νίκη της Αυστραλίας επί της Ινδίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διεκδικώντας το τρόπαιο για έκτη φορά, μια παρατεταμένη αίσθηση ήττας οδήγησε σε μια απροσδόκητη διαμάχη με ορισμένα άτομα σε όλη την Ινδία, που παλεύουν με τον πόνο της απώλειας, έχουν καταφύγει στο να εκτονώσουν την απογοήτευσή τους σε ασήμαντα θέματα μικρής ουσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ινδικής ιστοσελίδας, Μέντα, ο Αυστραλός παίκτης Mitchell Marsh βρέθηκε σε νομικά προβλήματα στην πόλη Aligarh του Uttar Pradesh την Παρασκευή. Του επιβλήθηκε κράτηση για φερόμενη “προσβολή των συναισθημάτων των οπαδών της ινδικής ομάδας κρίκετ”.

Διαβάστε περισσότερα: Η σύζυγος του Glenn Maxwell φωνάζει τα ινδικά τρολ για μηνύματα μίσους μετά τη νίκη της Αυστραλίας στο WC 2023

Η βάση για αυτήν την περίπλοκη νομική ενέργεια προέρχεται από μια στιγμή πανηγυρισμού που καταγράφηκε στην κάμερα όταν ο Marsh έβαλε τα πόδια του στο τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ανδρών ICC 2023 μετά τη νίκη της Αυστραλίας επί της Ινδίας στις 19 Νοεμβρίου.

Ο καταγγέλλων, Pandit Keshav, υποστήριξε ότι οι ενέργειες του Marsh για ασέβεια του τροπαίου είχαν προσβάλει βαθιά τα συναισθήματα των οπαδών της ινδικής ομάδας κρίκετ. Κάνοντας ένα ασυνήθιστο βήμα, ο Keshav διαβίβασε ένα αντίγραφο της καταγγελίας στον Ινδό πρωθυπουργό Narendra Modi, προτρέποντας να απαγορευτεί στον δεσμευμένο Αυστραλό παίκτη να παίξει κρίκετ στην Ινδία.

Προσθέτοντας στη διαμάχη, ο Mohammed Shami, ο υψηλότερος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ICC 2023, εξέφρασε τη «δυσθυμία» του για το θέμα. Δήλωσε: “Είμαι πληγωμένος. Το τρόπαιο για το οποίο αγωνίζονται όλες οι ομάδες στον κόσμο, το τρόπαιο που θέλεις να σηκώσεις πάνω από το κεφάλι σου, το να κρατάς ένα πόδι σε αυτό το τρόπαιο δεν με έκανε χαρούμενο” κατά τη διάρκεια μιας δήλωσης στους δημοσιογράφους την Πέμπτη. , όπως αναφέρεται από NDTV Sports.

Διαβάστε περισσότερα: Η Αυστραλία μπορεί να είχε σηκώσει το τρόπαιο του WC, αλλά ο πραγματικός νικητής ήταν ο απατεώνας του γηπέδου με παλαιστινιακή σημαία

Η ηχηρή νίκη της αυστραλιανής ομάδας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου εξασφάλισε τη νίκη με έξι wicket, σηματοδότησε την κυριαρχία της στη διεκδίκηση του τίτλου για έκτη φορά.

Ωστόσο, αυτός ο θρίαμβος επισκιάστηκε από τη διαμάχη γύρω από την εορταστική πράξη του Μίτσελ Μαρς, η οποία έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με την καταλληλότητα των νομικών ενεργειών που οδηγούνται από συναισθήματα στον τομέα του αθλητισμού.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading