Ο Μακ Τζόουνς ανενεργός εναντίον Τζετς πιθανότατα θα τερματίσει την καριέρα του στους Πατριώτες


Σε αυτό που θα μπορούσε να είναι μια από τις τελευταίες πράξεις του Bill Belichick ως προπονητής των Patriots, έχει δώσει ένα σημάδι ότι ο χρόνος του στρατηγού Mac Jones με το franchise μπορεί επίσης να έχει τελειώσει.

Ο Τζόουνς, 25 ετών, είναι ανενεργός για τον τελικό της κανονικής σεζόν της Κυριακής εναντίον των Τζετς, υπηρετώντας ως νούμερο 3 έκτακτης ανάγκης της Νέας Αγγλίας πίσω από τον βασικό Bailey Zappe και τον Nathan Rourke, ο οποίος απογράφηκε από την ομάδα εξάσκησης των Jaguar τον περασμένο μήνα.

Ο Ρουρκ έπαιξε για τους BC Lions της Καναδικής Football League το 2021 και το '22.

Έτσι ολοκληρώνεται η πτώση των Patriots του Jonesη Νο. 15 της γενικής επιλογής το 2021 που έκανε το Pro Bowl ως πρωτάρης, για να βρεθεί πιθανότατα να αναζητά νέο σπίτι μόλις δύο χρόνια αργότερα.

Ο πρώην στρατηγός της Αλαμπάμα σημείωσε 10-7 ως βασικός την πρώτη του χρονιά, κάνοντας ρίψεις για 3.801 γιάρδες, 22 αγγίγματα και 13 κοψίματα, καθώς οι Patriots κέρδισαν θέση μπαλαντέρ, πέφτοντας στους Bills, 47-17, στον πρώτο γύρο του τα πλέι οφ του NFL.


Ο Bill Belichick (λ.) έκανε ανενεργό τον στρατηγό των Patriots Mac Jones (10) για τον αγώνα της Κυριακής με τους Jets.
Ο Bill Belichick (λ.) έκανε ανενεργό τον στρατηγό των Patriots Mac Jones (10) για τον αγώνα της Κυριακής με τους Jets. Getty Images

Ο Τζόουνς έκανε ένα βήμα πίσω την περασμένη σεζόν, εκτοξεύοντας 2.997 γιάρδες, 14 αγγίγματα και 11 κοψίματα σε 14 παιχνίδια ενώ έκανε 6-8.

Δυσκολεύτηκε ακόμη περισσότερο αυτή τη σεζόν, καθώς μπήκε στον πάγκο κατά τη διάρκεια πολλών εκκινήσεων πριν ο Belichick παραδώσει τα ηνία της εκκίνησης στον Zappe στις 3 Δεκεμβρίου εναντίον των Chargers.

Το επόμενο έτος είναι ο τέταρτος χρόνος του συμβολαίου του Jones $15,5 εκατομμυρίων ρούκι.


Ο χρόνος του Mac Jones με τους Patriots πιθανότατα έχει τελειώσει.
Ο χρόνος του Mac Jones με τους Patriots πιθανότατα έχει τελειώσει. Getty Images

Οι Patriots έχουν μια επιλογή για την πέμπτη χρονιά, αλλά σίγουρα φαίνεται απίθανο να την ασκήσουν και πιθανότατα θα δουν εάν άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Jones κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν.

Ο Belichick, ο οποίος έχει κερδίσει έξι Super Bowl ως προπονητής των Patriots, έχει το δικό του αβέβαιο μέλλον με τη Νέα Αγγλία να χάνει τα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και την τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading