Ο Μοράντ έτοιμος για επιστροφή στο ΝΒΑ μετά τον αποκλεισμό | Η Express Tribune


ΒΑΣΙΓΚΤΩΝ:

Ο δύο φορές γκαρντ του NBA All-Star Ja Morant λέει ότι έζησε «φρικτές μέρες» κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού 25 αγώνων και ετοιμάζεται να επιστρέψει στους Μέμφις Γκρίζλις με μια νέα ματιά στη ζωή.

Ο Μοράντ μίλησε μετά από μια προπόνηση των Γκρίζλις την Παρασκευή, αφού αποβλήθηκε για τους πρώτους 25 αγώνες της σεζόν του ΝΒΑ, μετά από δύο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον έδειχναν να δείχνει ένα όπλο που κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα.

“Σίγουρα δύσκολες. Φρικτές μέρες”, είπε ο Morant για την απαγόρευσή του. “Αλλά η υποστήριξη που είχα σε όλη αυτή τη διαδικασία, σίγουρα με βοήθησε πολύ. Ήταν λίγο πολύ το μόνο στο οποίο μπορούσα να βασιστώ.”

Ο 24χρονος Αμερικανός, που ανακηρύχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης του NBA για το 2022, θα έχει δικαίωμα να επιστρέψει την Τρίτη, όταν οι Γκρίζλις παίξουν στη Νέα Ορλεάνη.

«Απλώς προσπαθώ να επιστρέψω και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει», είπε ο Morant. “Δεν αναγκάζω ένα ιστορικό παιχνίδι πίσω στο πρώτο μου παιχνίδι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω εκεί.”

Στο 6-17, οι Γκρίζλις ισοβαθμούν με το Πόρτλαντ για το τέταρτο χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και θα δυσκολευτούν να προσπαθήσουν να φτάσουν στα πλέι οφ για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

“Σίγουρα υπάρχει κάποια ενοχή σε αυτό. Προφανώς δεν είμαι στο παρκέ και σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει”, είπε ο Morant. «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη γι’ αυτό… Οι αποφάσεις που πήρα δεν μου επέτρεψαν να είμαι εκεί έξω, να πάω στη μάχη με την ομάδα μου».

Ο Μοράντ μπόρεσε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν μπορούσε να είναι σε αρένες όταν έπαιζαν.

Ο Morant τιμωρήθηκε με οκτώ αγώνες τον περασμένο Μάρτιο μετά από ένα βίντεο που τον έδειχνε να επιδεικνύει ένα όπλο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Ντένβερ και, στη συνέχεια, του δόθηκε η μεγαλύτερη απαγόρευση για να ανοίξει την εκστρατεία 2023-24 μετά από ένα άλλο βίντεο με όπλο μέσα σε αυτοκίνητο από τον περασμένο Μάιο. δημόσιο.

«Έχω κάνει πολλά από τα λάθη μου», είπε ο Morant. “Ακόμη και με την οικογένειά μου. Όχι κάποια που ήταν καν δημόσια. Έχω κάνει πολλά.”

Ο Μοράντ, ωστόσο, λέει ότι έχει μια νέα οπτική για τη ζωή μετά από συνεδρίες θεραπείας και κατά κάποιο τρόπο δεν μετανιώνει για αυτό που συνέβη επειδή, «Στο τέλος, με έκανε καλύτερο».

«Νιώθω ότι έμαθα κάποια πράγματα για τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας», είπε ο Morant.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading