Ο Μπράιαν Μπάλντινγκερ σχίζει τον Τζόρνταν Ντέιβις των Eagles επειδή είναι «υπέρβαρος» και «αδύναμος»


Ο Μπράιαν Μπάλντινγκερ κατέστησε σαφές ότι η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Τζόρνταν Ντέιβις στο αμυντικό τάκλιν των Αετών πρέπει να είναι να χάσει μερικά κιλά.

«Ο Τζόρνταν Ντέιβις δεν είναι σε φόρμα» Ο Baldinger είπε την Τρίτη στο podcast του PHLY Philadelphia Eagles. «Δεν ξέρω τι του δίνουν πρόστιμο κάθε εβδομάδα, αλλά πρέπει να πιστεύω ότι του αφαιρούνται χρήματα, είναι υπέρβαρος και αυτό φαίνεται».

Καθώς οι Eagles έχουν περάσει από 10-1 juggernaut σε α ευάλωτη ομάδα 11-5 που πιθανότατα δεν θα κερδίσει το τμήμα, η άμυνα της Φιλαδέλφεια έχει μπει υπό έλεγχο.

Η άμυνα επέτρεψε στους Drew Lock των Seahawks να προσφέρουν ένα παιχνίδι που κερδίζει το παιχνίδι στο “Monday Night Football” την Εβδομάδα 15 και δεν μπόρεσε να σταματήσει τον αγώνα του Kyler Murray και των Cardinals σε μια καταστροφική εντός έδρας ήττα της 16ης εβδομάδας που πιθανότατα θα τους κάνει τους Ο Νο. 5 σπόρος της NFC.

Το δευτεροβάθμιο της Φιλαδέλφεια έχει εξεταστεί πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά ο Baldinger, ο οποίος είναι γνωστός για τις καταστροφές του στα παιχνίδια του, πιστεύει ότι ο Davis αξίζει το μερίδιο ευθύνης του.


Ο Τζόρνταν Ντέιβις έχει 2,5 σάκους.
Ο Τζόρνταν Ντέιβις έχει 2,5 σάκους. AP

Ο Ντέιβις, που επιλέχθηκε 13ος συνολικά στο ντραφτ του NFL του 2022, έχει 2,5 σάκους, 16 σόλο τάκλιν και ένα αναγκαστικό χτύπημα στη δεύτερη σεζόν του.

«Δεν επιδιώκει το ποδόσφαιρο, δεν είναι τίποτα στη βιασύνη των πασών, οπότε αυτό είναι ένα. Εάν πρόκειται να παίξει με αυτή την προσπάθεια και να είναι υπέρβαρος έτσι, τότε λέτε, «Εντάξει, είναι λίγοι στο rotation», είπε ο Baldinger, ο οποίος εργάζεται για το NFL Network. «Ο Φλέτσερ (Κοξ) παίζει πάρα πολύ… επειδή (ο Ντέιβις) δεν είναι αποτελεσματικός μέσα, χρειάζονται έναν άλλο τύπο μέσα στο αμυντικό τους τάκλιν.

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί συνεχίζει να ντύνεται, ήταν αναποτελεσματικός. Όταν συνεχίζονται τα παιχνίδια, βασικά περπατάει στο γήπεδο. Είναι κακή προσπάθεια».


Ο Μπράιαν Μπάλντινγκερ άρπαξε τον Τζόρνταν Ντέιβις.
Ο Μπράιαν Μπάλντινγκερ άρπαξε τον Τζόρνταν Ντέιβις. @PHLY_Sports/YouTube

Οι Eagles έχουν ήδη αλλάξει τον αμυντικό συντονιστή τους, μετατοπίζοντας τα καθήκοντα από τον Sean Desai στον Matt Patricia, αλλά αυτό δεν πυροδότησε τη μονάδα.

Η Φιλαδέλφεια δεν ελέγχει πλέον τη μοίρα της, κατευθυνόμενη προς αυτήν Δρόμος 18ης εβδομάδας με τους Giants αφού οι Καουμπόη μπορούν να κερδίσουν τη μεραρχία με μια οδική νίκη ενάντια στους άτυχους Διοικητές.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading