Ο Μπράιαν Φλόρες αναδεικνύεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Μπιλ Μπέλιτσικ, εάν οι Patriots προχωρήσουν


Εάν οι Patriots αποφασίσουν να φύγουν από τον Bill Belichick, θα μπορούσαν να στραφούν σε ένα γνώριμο πρόσωπο ως διάδοχός του.

Ο Μπράιαν Φλόρες, που επί του παρόντος υπηρετεί ως αμυντικός συντονιστής των Βίκινγκς, έχει αναδειχθεί ως πιθανός υποψήφιος, σύμφωνα με την Boston Globe.

Ο προπονητής των Inside linebackers Jerod Mayo, ο οποίος έπαιξε ολόκληρη την οκταετή καριέρα του στους Patriots, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο πιο πιθανός να αντικαταστήσει τον Belichick.


Μπράιαν Φλόρες
Ο Μπράιαν Φλόρες υπηρετεί αυτήν τη στιγμή ως αμυντικός συντονιστής των Βίκινγκς. AP

Αλλά ο Flores και άλλοι προπονητές με δεσμούς με τους Patriots, όπως ο Josh McDaniels, θα είναι στη διαμάχη, σύμφωνα με το NFL Network.

Ο Flores υπηρέτησε σε διάφορους ρόλους βοηθού στους Patriots από το 2008-18 πριν προσληφθεί από τους Dolphins ως επικεφαλής προπονητής τους.

Οι Dolphins απέλυσαν τον Flores μετά από τρεις σεζόν, έχοντας συνολικό ρεκόρ 24-25.

Φλόρες βρίσκεται ακόμα εν μέσω αγωγής εναντίον του NFL και των Dolphins, Broncos, Giants και Texans για φυλετικές διακρίσεις, υποστηρίζοντας ότι το πρωτάθλημα είναι «γεμάτο από ρατσισμό», ιδιαίτερα στην πρόσληψη και προώθηση μαύρων προπονητών.

Ο Flores ισχυρίστηκε ότι ο ιδιοκτήτης των Dolphins, Stephen Ross, είπε στον Flores ότι ήθελε να κάνει τανκ και ότι θα του πλήρωνε 100.000 δολάρια για κάθε απώλεια προκειμένου να εξασφαλίσει μια κορυφαία επιλογή στο draft, και ότι δεν του δόθηκε δίκαιη ευκαιρία από τις άλλες ομάδες στη διαδικασία της συνέντευξης του. ως πιθανός επόμενος προπονητής τους.

Τον Μάρτιο, ένας ομοσπονδιακός δικαστής αποφάσισε ότι η υπόθεση του Flores κατά των NFL, Giants, Broncos και Texans μπορεί να προχωρήσει στο δικαστήριο.

Η υπόθεσή του εναντίον των Δελφίνων πρέπει να πάει σε διαιτησία, ωστόσο, αποφάσισε το δικαστήριο.

Με τους Patriots να μπαίνουν στη 17η εβδομάδα με ρεκόρ 4-11, ο Belichick έχει εκφράσει αμφιβολίες για το μέλλον του με το προσωπικό της ομάδας, σύμφωνα με το Boston Sports Journal.


Μπιλ Μπέλιτσικ
Οι φήμες κυκλοφόρησαν για το μέλλον του Bill Belichick. Getty Images

Οι Patriots θα χάσουν φέτος τα πλέι οφ για τρίτη φορά σε τέσσερις σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης Robert Kraft σχεδιάζει να μετακομίσει από το Belichick μετά τη σεζόν, σύμφωνα με το NBC Sports Boston, το οποίο πρόσθεσε ότι η μοίρα του σφραγίστηκε μετά την ήττα των Patriots με 10-6 από τους Colts στη Γερμανία στις 12 Νοεμβρίου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading