Ο νικητής του Super Bowl κατακεραυνώνει την πρώην ομάδα για τον πανηγυρισμό πούρων μετά την απουσία των πλέι οφ: «Τρεμώ από θυμό»


Ο νικητής του Super Bowl Jon Ryan είπε ότι «τρεμόταν από θυμό» αφού έπιασε αέρα που κάποια σημερινά μέλη της πρώην ομάδας του πανηγύριζαν με πούρα αφού έχασαν μια θέση στα πλέι οφ.

Οι Seahawks θα κλείσουν το τελευταίο τους παιχνίδι για τη σεζόν του 2023 με τη νίκη με 21-20 επί των Arizona Cardinals την Κυριακή.

Παρά το γεγονός ότι τελείωσε τη σεζόν σε υψηλό επίπεδο, το Σιάτλ θα ήταν η χρονιά με ρεκόρ 9-8, απλώς έχασε ελάχιστα τη μετά τη σεζόν.

Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες στην άμυνα των Seahawks εξακολουθούσαν να βρίσκουν έναν λόγο να πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια καπνίζοντας πούρα, αφού ο πρώην ασφάλεια των New York Giants Julian Love επιλέχθηκε στο Pro Bowl και καλωσόρισε ένα νεογέννητο παιδί, τον Tariq Woolen's. Έδειξε η ιστορία του Instagram.

Ο Ράιαν πρόσεξε την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και δεν είδε κανένα λόγο για πανηγυρισμούς.

“Ο τρόπος του Seahawk είναι λίγο διαφορετικός αυτές τις μέρες, υποθέτω”, ο παίκτης που κέρδισε το Super Bowl αναρτήθηκε στο Χ.

«Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή γιατί τρέμω από θυμό, αλλά θα πω απλώς ότι είμαι πραγματικά απογοητευμένος».

Το tweet του, το οποίο έχει λάβει πάνω από 400.000 προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε, δέχτηκε σκληρές αντιδράσεις για την ανοιχτή κριτική του για τον πανηγυρισμό του παίκτη.

«Το να τρέμεις από θυμό φαίνεται λίγο δραματικό, Τζον», σχολίασε ένας χρήστης, με τον Ράιαν να απαντά: «Μεχ, είμαι drama queen. Χαχα.”


Ο Ράιαν είπε ότι «έτρεμε από θυμό» αφού είδε τους πανηγυρισμούς μετά τον αγώνα.
Ο Ράιαν είπε ότι «έτρεμε από θυμό» αφού είδε τους εορτασμούς μετά τον αγώνα. Getty Images

«Καταλαβαίνω την άποψή σας, αλλά αυτοί οι νέοι είναι αισιόδοξοι για το μέλλον τους. Δεν έχουν βιώσει την κουλτούρα της νίκης που κάνατε στην εποχή σας. απλά δεν το ξέρουν ακόμα», σχολίασε άλλος στην ανάρτησή του.

Ο Ράιαν επανέλαβε τους μισητές, απαντώντας «χρόνος και τόπος» για γιορτή.

Ενώ ο Ράιαν καλούνταν για το σχόλιό του, άλλοι στο X μοιράστηκαν τη δυσαρέσκειά του για τις γελοιότητες στα αποδυτήρια.

“Είμαι μαζί σου. Το καθεστώς 2012-2016 δεν θα είχε συμπεριφερθεί έτσι. Εξίσου απογοητευμένος που το είδα αυτό», έγραψε ένας χρήστης.


Ο Ράιαν επανέλαβε τους μισητές, απαντώντας «χρόνος και τόπος» για γιορτή.
Ο Ράιαν επανέλαβε τους μισητές, απαντώντας «χρόνος και τόπος» για γιορτή. Getty Images

«Συμφωνώ αδερφέ,… δεν καταλαβαίνω πώς είναι μια καλή εμφάνιση μετά από μια κακή σεζόν και την απώλεια των πλέι οφ… Οι παίκτες των @Seahawks φαίνονται πολύ ικανοποιημένοι! Μας λείπει το θάρρος, η καρδιά και η συμπεριφορά σου αδερφέ!»

Αν και ο Ράιαν και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των «Γερακών» μπορεί να είναι αναστατωμένοι για το καμάρι των πούρων, ο δημοσιογράφος του FOX 13 του Σιάτλ, Ίαν Φέρνες, σημείωσε ότι δεν συμμετείχαν όλοι στην ομάδα με την κίνηση.

“Αυτό θα συζητηθεί πολύ. Απλώς θα προσθέσω-Δεν ήταν όλοι στα αποδυτήρια ευχαριστημένοι με τη «γιορτή» και τον καπνό του πούρου μετά από μια σεζόν που δεν έφτασαν στην επόμενη σεζόν», Furness αναρτήθηκε στο Χ.

«Όλοι θα έχουν μια γνώμη, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί κτηνίατροι εκεί που συμμερίζονται τη γνώμη του Jon».

Ο Ράιαν, 42 ετών, που έπαιξε για το Σιάτλ από το 2008 έως το 2017, ήταν μέρος της νίκης τους στο Super Bowl XLVIII εναντίον του Ντένβερ Μπρόνκος του Πέιτον Μάνινγκ το 2014.

Η ομάδα τον άφησε ελεύθερο στο τέλος της σεζόν του 2017.

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα αφού οι Buffalo Bills τον απελευθέρωσαν πριν από την έναρξη της σεζόν του 2018.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading