Ο Ντάλβιν Κουκ αγκαλιάζει τη «φρέσκια ανάσα του αέρα» με τους Ravens μετά από απογοητευτική θητεία στο Jets


ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ — Η τελευταία φορά που ο Ντάλβιν Κουκ ήταν σε γήπεδο NFL για έναν αγώνα ήταν την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν τα Τζετ του έπαιζαν το κορδόνι εναντίον των Commanders.

Σχεδόν τέσσερις εβδομάδες αργότερα, ο Κουκ θα είναι σε ένα παιχνίδι με πολύ υψηλότερα πονταρίσματα το Σάββατο.

Οι Ravens υπέγραψαν τον Κουκ στο ενεργό ρόστερ τους αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να παίξει εναντίον των Τεξανών στο παιχνίδι πλέι οφ της AFC Divisional.

«Ο Ντάλβιν θα είναι εκεί μέσα», είπε αυτή την εβδομάδα ο προπονητής των Ράβενς Τζον Χάρμπαου. «Πιστεύω ότι θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτόν και για εμάς. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα τα πάει. Είναι καινούργιο. Δεν τον έχουμε δει εκεί έξω. Όπως δεν τον έχετε δει εσείς, δεν τον έχουμε δει εμείς. Τον έχουμε δει στην πράξη. Φαίνεται καλός και θα είναι εκεί έξω όπως όλοι οι άλλοι προσπαθώντας να κάνει ό,τι μπορεί για να μας βοηθήσει να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ο Κουκ πιθανότατα θα έχει ένα πακέτο παιχνιδιών στο πλάνο του παιχνιδιού για εκείνον, καθώς οι Ravens προσπαθούν να φτάσουν στο Πρωτάθλημα AFC.


Ο Dalvin Cook, που απεικονίζεται νωρίτερα αυτή τη σεζόν, θα μπορούσε να πάρει ένα πακέτο παιχνιδιών για τους Ravens εναντίον των Texans το Σάββατο.
Ο Dalvin Cook, που απεικονίζεται νωρίτερα αυτή τη σεζόν, θα μπορούσε να πάρει ένα πακέτο παιχνιδιών για τους Ravens εναντίον των Texans το Σάββατο. Charles Wenzelberg

Μια πορεία στα πλέι οφ θα ήταν αρκετά ανώτατο όριο σε μια περίεργη σεζόν για τον Κουκ.

Οι Vikings κυκλοφόρησαν τον Cook την περασμένη άνοιξη και δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα.

Οι Jets τον υπέγραψαν τον Αύγουστο για μονοετή συμφωνία, αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλά ο Κουκ μετά βίας έπαιξε για τους Jets.

Κατέληξε με 67 ορμές για 214 γιάρδες και 15 αλιεύματα για 78 γιάρδες.

Ο Κουκ δεν σημείωσε ένα touchdown ως Jet.

Το μεγαλύτερο τρέξιμό του ήταν 14 γιάρδες.

Το καλύτερο παιχνίδι του με ορμή ήταν 35 γιάρδες.

Οι Jets τον εγκατέλειψε στις 2 Ιανουαρίου και τα Κοράκια τον υπέγραψαν στην προπονητική ομάδα τους πριν τον βάλει στο ενεργό ρόστερ αυτή την εβδομάδα.

“[It’s] απλά μια φρέσκια ανάσα αέρα, για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Κουκ αυτή την εβδομάδα. “[It’s] μια νέα αρχή, καθαρή πλάκα. [I’m] Δεν κοιτάζει πίσω? [I’m] Ανυπομονώ. Για μένα, είναι απλώς να βγω εκεί έξω και να επιδείξω ξανά το ταλέντο μου, απλώς να βγω εκεί έξω και να δείξω το ταλέντο μου και απλώς να δείξω στον κόσμο ότι είμαι ακόμα αυτός. Είμαι ακόμα αυτός ο τύπος, φίλε. Απλώς ψάχνω μια ευκαιρία και βρήκα μια. Πρέπει να το εκμεταλλευτώ».


Ο Ντάλβιν Κουκ, που φωτογραφήθηκε νωρίτερα αυτή τη σεζόν, χρησιμοποίησε την ευκαιρία του με τους Ravens "μια ανάσα φρέσκου αέρα."
Ο Dalvin Cook, που φωτογραφήθηκε νωρίτερα αυτή τη σεζόν, χαρακτήρισε την ευκαιρία του με τους Ravens «μια φρέσκια ανάσα αέρα». Bill Kostroun για τη NY Post

Δεν είναι σαφές πόσο μεγάλο ρόλο θα έχει ο Κουκ το Σάββατο.

Οι Ravens έχουν τον Γκας Έντουαρντς και τον Τζάστις Χιλ μπροστά από τον Κουκ στο να τρέχουν πίσω.

Ο Κουκ, ο οποίος είναι το Νο. 31, δήλωσε ότι θα είναι ευχαριστημένος με όποιον ρόλο έχει.

«Δεν ανυπομονώ συγκεκριμένα για ένα [having] ρόλος ή οτιδήποτε άλλο», είπε ο Κουκ. «Καλούν τον αριθμό του 31, θα είμαι εκεί έξω. Εχω φύγει. (γέλιο) Θα είμαι στο γήπεδο. Είμαι έτοιμος να κάνω ένα έργο, αλλά για μένα, ειλικρινά, ο Γκας [Edwards and] δικαιοσύνη [Hill]έβαλαν τη δουλειά όλο το χρόνο.

«Πρέπει να πιστώσεις αυτά τα παιδιά, άρα όποιος κι αν είναι ο ρόλος μου, ό,τι κι αν με καλούν [to do]θα βγάλουν χίλια τοις εκατό από τον Ντάλβιν».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading