Ο Ντέξτερ Λόρενς κλείνει τη σεζόν που ξεχωρίζει τους Giants με τιμητικές διακρίσεις για τη δεύτερη ομάδα All-Pro


Ο Dexter Lawrence ήταν ένα σπάνιο φωτεινό σημείο σε μια κατά τα άλλα θλιβερή σεζόν των Giants.

Οι υπόλοιποι του πρωταθλήματος παρατήρησαν.

Ο Dexter Lawrence ονομάστηκε Second Team All-Pro την Παρασκευή, ο μόνος παίκτης των Giants που κατονομάστηκε σε οποιαδήποτε από τις ομάδες All-Pro. Ο Λόρενς ήταν επίσης ψήφισε προηγουμένως επαγγελματίας σφαιριστής.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Lawrence πήρε το όνομά του και στο Second-Team All-Pro και στο Pro Bowler.

Λαυρέντιος, παρά το γεγονός ότι πάλεψε με έναν τραυματισμό του μηριαίου κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους της σεζόν, ήταν κυρίαρχος τον πρώτο χρόνο της τετραετούς παράτασής του, ύψους 87,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που υπέγραψε την περασμένη εκτός σεζόν.


Ο Dexter Lawrence στην Εβδομάδα 18.
Ο Dexter Lawrence στην Εβδομάδα 18. Getty Images

Κατέγραψε 4,5 αποβολές, 53 συνολικά τάκλιν και επτά τάκλιν για απώλεια, σύμφωνα με την Pro Football Reference. Ήταν επίσης κορυφαίος υπεύθυνος εσωτερικής άμυνας του Pro Football Focus με συνολικό βαθμό 93,0.

«Νομίζω ότι έγινα καλύτερος σε ορισμένους τομείς», είπε ο Λόρενς την περασμένη εβδομάδα της σεζόν του. «Έχω ακόμα περιθώριο βελτίωσης, πρέπει να συνεχίσω να μαθαίνω τη θέση μου και να την αναπτύσσω. Υπάρχουν πράγματα που τώρα τραβώ όλη αυτή την προσοχή, είναι διαφορετικά πράγματα που πρέπει να μάθω πώς να παίζω και διαφορετικά σχήματα που πρέπει να μάθω πώς να παίζω, τέτοια πράγματα.

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να βγαίνω εκεί έξω και να δίνω ό,τι έχω κάθε φορά που πατάω στο γήπεδο και αυτό θα κάνω».

Ο εσωτερικός αμυντικός, Bobby Okereke, ίσως απογοητεύτηκε μετά από μια δυνατή πρώτη σεζόν με την ομάδα, αφού υπέγραψε ένα τετραετές συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων δολαρίων με την ομάδα την περασμένη εκτός σεζόν.

Κατέγραψε 149 συνολικά τάκλιν, 2,5 τάκλιν, 11 τάκλιν για απώλεια και τέσσερα αναγκαστικά τάκλιν, καθώς και 10 άμυνες πάσες και δύο κοψίματα σε κάλυψη.


Ο Dexter Lawrence έφτιαξε επίσης το Pro Bowl.
Ο Dexter Lawrence έφτιαξε επίσης το Pro Bowl. Getty Images

Θα μπορούσε επίσης να γίνει υπόθεση για την ασφάλεια του Xavier MicKinney, ο οποίος πρόκειται να είναι ελεύθερος.

Ολοκλήρωσε με τρεις κοψίματα, δύο εκ των οποίων ήρθαν στη νίκη της 18ης εβδομάδας των Γιγαντών επί των Αετών, 11 πάσες με άμυνα και 116 συνολικά τάκλιν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading