Ο Νταβάντε Άνταμς θέλει ο Αντόνιο Πιρς να οριστεί προπονητής πλήρους απασχόλησης των Raiders


Ο Antonio Pierce έλαβε την έγκριση για να αναδειχθεί ως μόνιμος προπονητής των Raiders την Τετάρτη.

Ο πρώην linebacker των Giants, ο οποίος ανέλαβε χρέη προπονητή του Λας Βέγκας μετά το απόλυση του Τζος ΜακΝτάνιελςέλαβε υψηλούς επαίνους από τον δέκτη Davante Adams.

Ο Pierce, 45, έχει σκοράρει 4-4 από τότε που ονομάστηκε προσωρινός προπονητής και βοήθησε να αλλάξει η κουλτούρα γύρω από τους Raiders.

«Προφανώς είναι ποιος ήθελα και αυτή είναι η ψήφος μου, και το έχω μιλήσει έντονα», είπε ο Άνταμς, 31 ετών, στους δημοσιογράφους την Τετάρτη. «Βασικά έτσι νιώθει όλο το αποδυτήριο και με καλό λόγο. Μπήκε και έκανε εξαιρετική δουλειά. Συνέχισε να μας κερδίζει. Δεν είναι μόνο το άνετο. Νομίζω ότι η ύπαρξη AP εδώ θα είναι καλό για αυτόν τον οργανισμό. Ενσαρκώνει κατά κάποιο τρόπο αυτό που σημαίνει να είσαι Raider.

«Αυτή η νοοτροπία, αυτό το swag και όλα τα πράγματα που υποστηρίζει είναι τα πράγματα στα οποία πιστεύω. Είναι εύκολο για έναν τύπο σαν εμένα, ειδικά αφού ασχολήθηκα λίγο μαζί του φέτος και τον γνώρισα και δω την εξέλιξή του μπροστά της ομάδας. Όλα αυτά τα πράγματα, όλα αυτά τα διαφορετικά πεδία του να είσαι προπονητής. Σίγουρα τον στηρίζω».


Ο Νταβάντε Άνταμς #17 των Λας Βέγκας Ρέιντερς παίρνει ένα πέρασμα κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου εναντίον των Ιντιανάπολις Κολτς στο στάδιο Lucas Oil.
Ο Davante Adams πιάνει ένα πέρασμα κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου της ήττας των Raiders με 23-20 από τους Colts. Getty Images

Τα σχόλια μπορεί να σηματοδοτούν μια αλλαγή στον τόνο για τον Άνταμς, ο οποίος κάποια στιγμή είχε αναφερθεί ως παίκτης που θα μπορούσε ενδεχομένως να μετακινηθεί, με το Τα τζετ που ενδιαφέρονται για την εμπορική προθεσμία αυτής της σεζόν.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο ιδιοκτήτης των Raiders, Mark Davis, θα πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση κατά τη διάρκεια της offseason για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του προπονητή.


Ο προσωρινός προπονητής των Las Vegas Raiders, Antonio Pierce, στο γήπεδο εναντίον των Kansas City Chiefs κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο GEHA Field στο Arrowhead Stadium.
Ο προσωρινός προπονητής των Raiders, Antonio Pierce, είναι 4-4 ως προσωρινός προπονητής των Raiders. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Στα τέλη Δεκεμβρίου, ανέφερε μια έκθεση του Sports Illustrated Ο Ντέιβις είχε «κάποια παρατεταμένη λύπη» για έναν άλλο μεταβατικό προπονητή – τον Ριτς Μπισάτσια – που είχε δώσει τη δουλειά με πλήρη απασχόληση το 2021.

Ενώ μιλούσε για τη θέση τον περασμένο μήνα, ο Πιρς είπε στους δημοσιογράφους ότι «το βιογραφικό του είναι στο γρασίδι».

«Και ελπίζουμε ότι ο Mark Davis βλέπει βελτίωση και ανάπτυξη στην ομάδα μας. Βλέπει το στυλ και το παιχνίδι που θέλει από τους Raiders. Βλέπει μια βάση θαυμαστών που είναι πίσω μας. Βλέπει ένα κτίριο που του αρέσει να έρχεται στη δουλειά και του αρέσει να είναι εδώ», είπε ο Πιρς.

Ο Pierce πέρασε εννέα σεζόν στο πρωτάθλημα ως παίκτης και κέρδισε το Super Bowl XLII με τους Giants.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading