Ο οπαδός των Eagles εξαργυρώνει ξεκαρδιστικά τα στοιχήματα στους Buccaneers: «Το γράψιμο ήταν στον τοίχο»Όλα είναι δίκαια στον έρωτα και στον πόλεμο — και στον τζόγο.

Και στο μυαλό ενός αθλητικού στοιχηματιστή, ακόμη και το να στοιχηματίσετε εναντίον της δικής σας ομάδας μπορεί να αξίζει τον κόπο, εάν βρείτε μια αρκετά κερδοφόρα γωνία για να επιτεθείτε.

Αυτό είναι αυτό NFL Ο παίκτης του στοιχήματος επέλεξε να κάνει όταν ξεθώριασε τη δική του ομάδα στο “Monday Night Football” καθώς πήραν οι Eagles ψητό από τους Buccaneers στα πλέι οφ.

«Είμαι θαυμαστής των Eagles όλη μου τη ζωή, αλλά η γραφή ήταν στον τοίχο», είπε το @history_of_17 σε ένα μήνυμα κειμένου που ελήφθη από το @br_betting.

Το άτομο πόνταρε $250 στο γηπεδούχο αουτσάιντερ -13,5 με απόδοση +750 στο Αθλητικό βιβλίο FanDuelπολύ μακριά από τη γραμμή κλεισίματος του Eagles που έβαλε τρία τρίποντα.

Όταν περνάτε κάθε Κυριακή για αρκετά χρόνια παρακολουθώντας μια ομάδα, είναι δίκαιο να πούμε ότι κανείς δεν γνωρίζει αυτήν την ομάδα καλύτερα.

Αυτός ο στοιχηματιστής ήταν αυτό το άτομο.

Οι Eagles ήταν μια καταστροφή για το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της κανονικής περιόδου, και αυτό μεταφέρθηκε σε μια ήττα με μπαλαντέρ το Σαββατοκύριακο από τους Buccaneers.

Η αντιμετώπιση ήταν η κύρια πηγή πόνου Η Δευτέρα για τη Φιλαδέλφεια, καθώς η δευτερεύουσα ομάδα της δεν μπορούσε να κάνει τάκλιν σταθερής φόρμας και να σταματήσει τους μπαλαντέρ Buccaneers από το να συγκεντρώσουν περισσότερους αγώνες.

Ο δέκτης των Buccaneers, Trey Palmer, έκανε το δευτερεύον βλέμμα των Eagles ανόητο καθώς έσπασε πολλά τάκλιν για ένα touchdown 56 υάρδων που έδωσε στους Bucs προβάδισμα 25-9 στο τρίτο δεκάλεπτο.

Οι θαυμαστές αυτού του στοιχήματος αξιοποιήθηκαν καλά τη Δευτέρα το βράδυ, καθώς η γραμμή χρημάτων των Buccaneers (+125) έλαβε μόνο το 31 τοις εκατό των στοιχημάτων στο BetMGM Sportsbook.


Στοίχημα στο NFL;


Τώρα όλα τα μάτια στρέφονται προς τον Νικ Σιριάννηκαθώς αυτή η πρόβλεψη του στοιχηματιστή μπορεί να προλόγισε τον καταλύτη μιας νέας βασιλείας για τους Eagles.

Οι εικασίες ήταν αχαλίνωτες ότι ο Sirianni είχε προπονήσει τον τελευταίο του αγώνα στη Φιλαδέλφεια με τον πρώην θρυλικό προπονητή των Patriots Ο Bill Belichick πιθανότατα καυτός στο μονοπάτι.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading