Ο Πάτρικ Μαχόμες αποκαλύπτει την οργή του με τους Αρχηγούς μετά την γκάφα του Kadarius ToneyΟι Chiefs ξέφυγαν από το Foxborough με νίκη επί των Patriots την περασμένη Κυριακή, αλλά δεν ήταν χωρίς κάποιους πυροτεχνήματα στο περιθώριο του Κάνσας Σίτι.

Ένας εμφανώς αναστατωμένος Patrick Mahomes εθεάθη να αχνίζει μετά από μια άλλη πτώση από μαχόμενος Αρχηγοί παραλήπτης Kadarius Toneyο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο των θαυμαστών καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς το παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα τζίρο.

Αναλογιζόμενος το θέμα την Τρίτη, ο Μαχόμες είπε ότι ο καταλύτης της απογοήτευσής του συνοψίστηκε στην αναχαίτισή του, φέρνοντας την άμυνα σε «κακή θέση».

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος είναι ότι είσαι απογοητευμένος επειδή βάζεις την άμυνα σε κακή θέση. Είχα δύο κοψίματα, και οι δύο έβαλαν την άμυνα σε μικρά πεδία και μπόρεσαν να τους κρατήσουν σε ένα γκολ από το ένα από αυτά», ο 28χρονος στρατηγός. είπε στο “The Drive” στο 610 Sports Radio του Κάνσας Σίτι.

«Είναι δύσκολο όταν μια άμυνα παίζει τόσο καλά να δίνεις στην επίθεση ένα μικρό πεδίο. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ακόμα κι αν δεν έχετε επιτυχία ως επίθεση, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζετε την επίθεση τους και δίνετε στην άμυνα το πλήρες πεδίο για να δουλέψει.”

Ο στρατηγός των Chiefs Patrick Mahomes κοιτάζει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Patriots στις 17 Δεκεμβρίου 2023. FOX/NFL/X

Ο Μαχόμες ανακόπηκε για πρώτη φορά στο δεύτερο δεκάλεπτο με το παιχνίδι ισόπαλο, 7-7.

Η Νέα Αγγλία μπόρεσε να πάρει ένα σύντομο προβάδισμα τριών πόντων μετά από ένα γκολ 25 υάρδας για να υπερκεράσει τους Chiefs, 10-7.

Στη συνέχεια, στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Μαχόμες πέταξε μια πάσα στον Τόνεϊ, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα πριν την αποσπάσει ο αμυντικός των Patriots, Jahlani Tavai.

Οι Chiefs είδαν το προβάδισμά τους 27-10 να μειώνεται δύο παιχνίδια αργότερα, όταν η Νέα Αγγλία εκμεταλλεύτηκε το τζίρο με ένα touchdown.

Ο πλατύς δέκτης των Chiefs Kadarius Toney σε δράση κατά των Patriots στις 17 Δεκεμβρίου 2023. AP
Ο Kadarius Toney (19) φεύγει από το γήπεδο με τον συμπαίκτη του Chiefs Travis Kelce στις 17 Δεκεμβρίου 2023. AP

“Ήμουν απογοητευμένος στο κόψιμο και το έκανα αυτό στην άμυνά μας όταν έπαιξαν πραγματικά ένα υπέροχο δεύτερο ημίχρονο”, είπε ο Μαχόμες, του οποίου οι Αρχηγοί απέτρεψαν τους Patriots να κερδίσουν με 27-17.

Παρά τα απογοητευτικά γεγονότα της Κυριακής, η πίστη του Mahomes στον Toney, 24, δεν έχει εξασθενίσει.

«Συνεχίζεις να πιστεύεις σε αυτόν, φίλε. Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα στον αθλητισμό ή στη ζωή. Συμβαίνουν λάθη», είπε ο δύο φορές πρωταθλητής του Super Bowl για τον πρώην εκλεκτό του πρώτου γύρου των Giants, ο οποίος ανταλλάχθηκε στους Chiefs τον Οκτώβριο του 2022.

«Δεν είμαι πάντα τέλειος. Έχω πολλές υποκλοπές φέτος και νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσεις να πιστεύεις γιατί ξέρω ότι τα παιδιά πιστεύουν σε μένα και συνεχίζω να πυροβολώ».

Ο στρατηγός των Chiefs Patrick Mahomes κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού εναντίον των Patriots στις 17 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

Ο Toney έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών σφαλμάτων των Chiefs αυτή τη σεζόν.

Όχι μόνο είχε τρεις ποδοσφαιρικές πάσες στην ήττα του Κάνσας Σίτι στην έναρξη της σεζόν από τους Lions τον Σεπτέμβριο, αλλά επισημάνθηκε παρατάσσονται στην ουδέτερη ζώνη σχετικά με αυτό που θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα στην ήττα των Chiefs με 20-17 από τους Bills την Εβδομάδα 14.

Με την επόμενη σεζόν, ο Mahomes ξέρει ότι “θα πάρει όλους” εάν οι Chiefs ελπίζουν να επαναλάβουν το Super Bowl.

«Θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την εμπιστοσύνη σε όλους όσους βρίσκονται σε αυτό το γήπεδο ποδοσφαίρου ότι θα πάνε εκεί έξω και θα δώσουν ό,τι έχουν στην ομάδα», είπε.

Οι Chiefs (9-5) φιλοξενούν τους Raiders (6-8) σε μια σύγκρουση της AFC West την ημέρα των Χριστουγέννων τη Δευτέρα στις 13:00


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading