Ο Πάτρικ Μαχόμες παραμένει ο δράκος που καίει τον Τζος Άλεν, τα όνειρα του ΜπιλςORCHARD PARK — Ο δράκος φορούσε το Νο. 15 και ένας απελπισμένος θαυμαστής που έχει ζήσει με τη μνήμη τεσσάρων διαδοχικών αποτυχιών στο Super Bowl, η τελευταία πριν από 30 χρόνια, ούρλιαζε κάθε ουγγιά ψυχρόαιμου δηλητηρίου που μπορούσε να του επικαλέσει.

Αυτός ο δράκος είχε ρίξει φωτιά στα όνειρά τους δύο φορές στο παρελθόν, αλλά αυτό ήταν στο Κάνσας Σίτι, δεν θα μπορούσε να συμβεί τώρα, δεν θα συνέβαινε τώρα στο πρώτο του παιχνίδι πλέι οφ δρόμου. Αυτή τη νύχτα, 60 λεπτά από τον αγώνα του Πρωταθλήματος AFC, όλη η δυτική Νέα Υόρκη έστρεψε τα μοναχικά της μάτια σε σένα, Τζος Άλεν, για να σταματήσει αυτόν τον δράκο που αναπνέει φωτιά από το να λιώσει τα μεγαλύτερα όνειρα του NFL.

Πρέπει να φαινόταν σκληρό για τον στρατό της Μαφίας Bills που είχε μαζευτεί μέσα στο Highmark Stadium το βράδυ της Κυριακής ότι ο Patrick Mahomes γεννήθηκε μετά το Wide Right, γεννήθηκε 20 μήνες μετά την τελευταία φορά που ο αγαπημένος τους Bills θα έπαιζε για ένα Lombardi Trophy, και Εκεί ήταν, παρακολουθώντας το τρίτο του πρωτάθλημα Super Bowl με τους Chiefs.

Ήταν ώρα να σκοτώσει τον δράκο.

Ο Μαχόμης μπορεί να είχε Η Taylor Swift επευφημεί τον ίδιο και τον Travis Kelce αλλά ο Άλεν είχε μια εκκωφαντική χορωδία που ο Τζιμ Κέλι και τα παλιότερα αγόρια θα είχαν αναγνωρίσει.

Ο Πάτρικ Μαχόμες λυγίζει κατά τη διάρκεια της νίκης των πλέι οφ των Αρχηγών επί των Μπιλς την Κυριακή. AP

Σκοτώστε τον καταραμένο δράκο και πηγαίνετε στη Βαλτιμόρη του Lamar Jackson για τον αγώνα του AFC Championship την επόμενη Κυριακή. Σκοτώστε τον καταραμένο δράκο και κυνηγήστε την ιστορία. Σκοτώστε τον καταραμένο δράκο και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να φύγετε από το Heartbreak Hotel.

Patrick Mahomes (17-για-23, 215 γιάρδες, 2 TD, 6-19 ορμές) έναντι Josh Allen (26-for-39, 186 γιάρδες, 1 TD, 12-72-2 TDs ορμώντας).

Καρδιά στο λαιμό όλων, από το Κάνσας Σίτι μέχρι το Μπάφαλο και κάθε άλλο μέρος.

Ο δράκος σκότωσε τους λογαριασμούς.

Ο δράκος σκότωσε τον Τζος Άλεν.

Πάτρικ Μαχόμες 27, Τζος Άλεν 24.

«Μου αρέσει να είμαι στο Arrowhead και να παίζω μπροστά σε αυτό το πλήθος, αλλά όταν είσαι στο δρόμο, είσαι εσύ [versus] αυτούς», είπε ο Μαχόμες. “Είσαι εσύ [versus] όλοι στο γήπεδο».

Mahomes εναντίον The World και The World lost.

«Το να χάνεις είναι χάλια», έλεγε ο Άλεν. «Το να χάσεις από αυτούς, να χάσεις από κανέναν στο σπίτι είναι χάλια».

Αυτό ήταν συναρπαστικό θέατρο και υψηλό δράμα καθώς δύο βαρέων βαρών πίεζαν να επιβάλουν τη θέλησή τους στη νύχτα.

Δύο στρατηγοί με αντοχή στην πίεση και στις καιρικές συνθήκες που πηγαίνουν από τα δάχτυλα μέχρι τα νύχια στο κέντρο του ρινγκ.

Εξήντα λεπτά άμπωτης και ροής.

Μπροστά ο Μαχόμης. Ο Μαχόμης πίσω. Μπροστά ο Άλεν. Ο Άλεν πίσω.

Bills QB Ο Τζος Άλεν είναι συναισθηματικός μετά από άλλη μια ήττα στα πλέι οφ από τους Chiefs. AP

“Ξέρω ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος, μόνο λόγω του ανταγωνιστή που είναι και του παίκτη που είναι”, είπε ο Mahomes.

Τώρα ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο.

«Πήγα στην άμυνα και τους είπα, αν το κλείσετε όλοι, θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα ποδοσφαίρου και θα πάμε στον αγώνα του Πρωταθλήματος AFC», είπε ο Μαχόμες.

Ο Μαχόμες, έχασε με 24-20, μόλις είχε χτυπήσει τον Μάρκεζ Βαλντές Σκάντλινγκ για 32 γιάρδες και το σερί TD 4 γιάρδων του Isiah Pacheco έκανε τον Mahomes 27, τον Allen 24.

Και ξαφνικά ο Sean McDermott έκανε ένα στοίχημα για το οποίο θα μπορούσε να είχε μετανιώσει: απευθείας στιγμιότυπο στον Damar Hamlin τέταρτο και 5ο στα 30 του. Είχε 2 γιάρδες.

Οι θεοί του ποδοσφαίρου τον έσωσαν. Ο Mecole Hardman, πρώτος και γκολ στο 3, κατάφερε να περάσει από την τελική ζώνη. Μετά από μια επιτυχημένη πρόκληση του ΜακΝτέρμοτ που απέρριψε ότι ο Χάρντμαν έπεσε από επαφή στο 1, ήταν η μπάλα του Άλεν.

Ο Πάτρικ Μαχόμες πηδά από χαρά αφού οι Chiefs κέρδισαν τους Bill το βράδυ της Κυριακής. AP

Τώρα απομένουν 8:23 για την επόμενη εβδομάδα ή την επόμενη σεζόν.

Ο Στέφων Ντιγκς άφησε μια βόμβα να γλιστρήσει από τα χέρια του. Ο Άλεν δεν πτοήθηκε. Τέταρτο και 3 στο 50: 10 γιάρδες από τον Χαλίλ Σακίρ.

Τώρα ήταν 26 γιάρδες από την επόμενη εβδομάδα ή την επόμενη σεζόν στην προειδοποίηση των δύο λεπτών.

Του έλειψε ο Σακίρ στην τελική ζώνη. «Απλά δεν μπόρεσα να μπω στη ρίψη», είπε ο Άλεν.

Tyler Bass 44-υάρδων FG για δέσιμο.

ΕΥΡΥ ΔΕΞΙΑ. Παράδεισος στον Scott Norwood, WIDE RIGHT.

«Μακάρι να μην είχε τεθεί σε αυτή την κατάσταση», είπε ο Άλεν. «Κερδίζεις ως ομάδα, χάνεις ως ομάδα. Ένα παιχνίδι δεν ορίζει ένα παιχνίδι».

Ο Mahomes είχε πάρει το πρώτο εναρκτήριο λάκτισμα του δευτέρου ημιχρόνου και χτύπησε τον Valdes-Scantling για 30 γιάρδες, ανακατεύτηκε για 24 ακόμα και βρήκε τον Travis Kelce για το πέρασμα TD στα 3 γιάρδα που ήταν το 16ο και έσπασε τη σύνδεση Tom Brady-Rob Gronkowski TD και τα κατάφερε. Mahomes 20, Allen 17.

(Πηγαίνετε στην Taylor Swift στη σουίτα που γιορτάζει μαζί Ο Jason Kelce χωρίς πουκάμισο καταβροχθίζει ένα ποτό της επιλογής του απο πισω της.)

Ο Άλεν βρήκε τον Σακίρ στην τρίτη θέση με ένα πέρασμα TD 13 γιάρδων. Allen 24, Mahomes 20.

Ο Πάτρικ Μαχόμες και ο Τζος Άλεν αγκαλιάζονται μετά το παιχνίδι. Getty Images

«Πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη παιχνίδι και δεν το κάναμε», είπε ο Άλεν.

Ο τελευταίος με την μπάλα θα είχε κερδίσει στην παράταση. Ο δράκος δεν είχε την ευκαιρία.

«Ήταν διασκεδαστικό», είπε ο Μαχόμες.

Έχει περισσότερη διασκέδαση στη Βαλτιμόρη και έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το στέμμα του.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading