Ο Πάτρικ Μαχόμς λέει ότι ο Μπιλς «πήρε αυτό που ζήτησαν» σε φλογερή ομιλία στα αποδυτήριαΤο Κάρμα είναι πραγματικά ο τύπος των Αρχηγών.

Ένας πυροδοτημένος Πάτρικ Μαχόμες έσπασε τα αποδυτήρια των Αρχηγών μετά τη συναρπαστική τους νίκη με 27-24 στον γύρο κατηγορίας Κυριακή ενάντια στους Bills στο Orchard Park, δίνοντας μια τρομερή κίνηση στο παλιό ρητό, «Να προσέχεις τι εύχεσαι».

«Το ζήτησαν και πήραν αυτό που ζήτησαν», είπε ο στρατηγός των Chiefs στους συμπαίκτες του, όπως κατέγραψε η NFL Films.

«Αλλά το είπε, αυτό δεν έγινε. Επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα έτοιμοι να φύγουμε με τον βασιλιά.”

Οι Chiefs θα αντιμετωπίσουν τώρα τους Ravens στον αγώνα του AFC Championship της Κυριακής στη Βαλτιμόρη, σηματοδοτώντας τον δεύτερο αγώνα δρόμου πλέι οφ του Mahomes.

Πριν από τον διαγωνισμό της Κυριακής, ο επιθετικός lineman του Bills, Dion Dawkins, άναψε τις φλόγες σε έναν από τους καλύτερους ανταγωνισμούς του πρωταθλήματος, σχολιάζοντας πώς ο Mahomes, 28 ετών, δεν έχει βιώσει «πλήρως» τη Bills Mafia.

Ο Πάτρικ Μαχόμες γκρεμίζει τα αποδυτήρια των Αρχηγών μετά τη νίκη τους επί των Μπιλς. Μέσα στο NFL/X
Ο στρατηγός των Chiefs, Patrick Mahomes, φαίνεται να περάσει από τους Bills στις 21 Ιανουαρίου 2024. Getty Images

“[Mahomes has] ήταν εδώ μόνο μια φορά. Άρα δεν ήταν ποτέ εδώ. Τόσο απλό», είπε ο Ντόκινς, σύμφωνα με το ESPN. «Ο Πατ δεν έχει πάει ποτέ πλήρως στο στάδιο Μπιλς. … Το περιβάλλον θα είναι διαφορετικό, και για να μην πω ότι είναι υπέρ μας, αλλά το γήπεδο είναι υπέρ μας. Το γήπεδο είμαστε εμείς. Αυτό μας βοηθάει. Δεν με νοιάζει τι λέει κανείς. Αυτό είναι το πιο άσχημο συναίσθημα που είχα ποτέ. Έχουμε δύο back-to-back παιχνίδια πλέι οφ εντός έδρας. Έλα τώρα, σαν να φύγουμε και να πάμε να φάμε φτερά. Είναι ωραίο. Οπότε καλή τύχη.”

Οι Bills φιλοξένησαν τους Chiefs κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου το 2020, αλλά ήταν χωρίς οπαδούς εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Η Κυριακή ήταν μια ιστορική μέρα στο Orchard Park για τον Mahomes (17 από 23 για 215 γιάρδες και δύο touchdown), καθώς αυτός και ο Travis Kelce συνδέθηκαν για το 16ο touchdown τους μετά τη σεζόν, ξεπερνώντας τους Tom Brady και Rob Gronkowski για τα περισσότερα σκορ στα πλέι οφ όλων των εποχών. ανάμεσα σε τέταρτο μπακ και πασάς.

Ο Patrick Mahomes πανηγυρίζει την ήττα των Bill στον γύρο τμημάτων στις 21 Ιανουαρίου 2024. AP

Αν και η μέρα τελείωσε με χιονόμπαλες εκτοξευμένες προς την κατεύθυνση τουο Μαχόμες πρόσφερε λαμπερές παρατηρήσεις για το οδικό περιβάλλον.

«Πρώτα από όλα, αυτό είναι ένα υπέροχο περιβάλλον, φίλε», είπε ο Μαχόμες.

«Πραγματικά είναι. Το ακούγαμε όλη την εβδομάδα, φίλε, να παίζουμε ένα παιχνίδι δρόμου, και είμαστε εδώ για να αποδείξουμε κάτι και να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε οπουδήποτε.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading