Ο Πέιτον Μάνινγκ ζητά σαρκαστική συγγνώμη στον ατζέντη του Τόμι Ντε Βίτο


Ο Πέιτον Μάνινγκ λυπάται που δεν λυπάται ιδιαίτερα.

Κατά τη διάρκεια της ταυτόχρονης εκπομπής “ManningCast” της περασμένης εβδομάδας του “Monday Night Football” μεταξύ των Giants και των Packers στο ESPN, Eli και Peyton πήρε ένα τρύπημα στον Sean Stellatoο ντυμένος πράκτορας του πρωτάρη στρατηγού των Giants, Tommy DeVito, καθώς ο Eli είπε ότι είχε πηγές ότι το ψευδώνυμο του Stellato στο κολέγιο ήταν «γλοιώδες», και ο Peyton γέλασε ότι ήταν ένα «τέλειο» ψευδώνυμο.

Ο Πέιτον ζήτησε συγγνώμη -κάπως- τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής των Eagles-Seahawks, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι δεν πίστευε ότι οι πράκτορες ανήκουν στο περιθώριο του NFL.

«Όλοι έχουμε αποφάσεις για την Πρωτοχρονιά», είπε ο Πέιτον, 47 ετών.

«Θα είμαι πιο καλός με τους μάγους. Θα είμαι πιο καλός με τους πράκτορες τώρα, αν και πιστεύω ότι οι πράκτορες δεν έχουν θέση στο περιθώριο. Δεν υπάρχει λόγος ένας ατζέντης να είναι στο περιθώριο πριν το παιχνίδι».

Ο Έλι, 42 ετών, ρώτησε τον μεγαλύτερο αδερφό του: «Ο ατζέντης σου δεν ήρθε στο περιθώριο;»


Ο Πέιτον Μάνινγκ (αριστερά) απηύθυνε μια σαρκαστική συγγνώμη στον ατζέντη του Τόμι Ντε Βίτο, Σον Στελάτο.
Ο Πέιτον Μάνινγκ (αριστερά) απηύθυνε μια σαρκαστική συγγνώμη στον ατζέντη του Τόμι Ντε Βίτο, Σον Στελάτο. Getty Images

Ο ατζέντης του Tommy DeVito, Sean Stellato, στο γήπεδο για τους Giants-Saints στη Νέα Ορλεάνη την περασμένη Κυριακή.
Ο ατζέντης του Tommy DeVito, Sean Stellato, στο γήπεδο για τους Giants-Saints στη Νέα Ορλεάνη την περασμένη Κυριακή. Getty Images

Ο Πέιτον μεγάλωσε τον επί χρόνια ατζέντη του, Τομ Κόντον.

«Τομ… είπα, «Υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Τηλεφώνησέ με σε έξι χρόνια όταν έρθει η ώρα για επαναδιαπραγμάτευση», είπε ο Πέιτον.

«Αυτός είναι ο ρόλος ενός ατζέντη σε έναν πραγματικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Αλλά θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Σον. Φαίνεται υπέροχος τύπος. Ζητώ συγγνώμη από τον Σον που κοροϊδεύω το ντύσιμό σου».

Γλωσσικός, ο Πέιτον συνέχισε να απολογείται για παραπτώματα που προφανώς έφταιγε ο Έλι, όπως το να καταστρέψει το κόλπο ενός μάγου και την περιβόητη ώρα του αδελφού του έδωσε στην κάμερα το διπλό πουλί το 2021.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Stellato αιφνιδιάστηκε από τα σχόλια των αδερφών.

«Δεν ξέρω αν είναι απλά ένας νότιος τύπος. Το βλέπω κομψό.» Ο Stellato είπε στο “Boomer & Gio” του WFAN ως απάντηση στους αδερφούς Manningπου μεγάλωσε στη Νέα Ορλεάνη, για να υπερασπιστεί το ντύσιμό του, που περιελάμβανε ένα κοστούμι με ρίγες και καπέλο Fedora.

«Δεν ξέρω από πού προέρχεται το «γλοιώδες»… αλλά αν ο Πέιτον θέλει να με προκαλέσει σε μια διαδρομή 40 γιάρδων, είμαι πολύ χαρούμενος που θα το κάνω».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading