Ο παίκτης του NFL αντιμετωπίζει την απόφαση εξαργύρωσης 112.000 $ πριν από το Chiefs-Bills


Ένας καταλαβαίνως NFL Ο στοιχηματιστής έχει μια μεγάλη απόφαση να πάρει εν όψει του αγώνα τμηματικού γύρου της AFC της Κυριακής μεταξύ των Αρχηγοί και λογαριασμοί.

Τον Μάιο, ένας ανώνυμος τζογαδόρος τοποθέτησε μια παρτίδα τριών αθλημάτων σε μια τριάδα μακρινών προθεσμιακών συμβάσεων.

Παραδόξως, ο παίκτης του στοιχήματος είναι τώρα μόλις δύο νίκες στο Κάνσας Σίτι μακριά από μια νίκη που αλλάζει τη ζωή του.

Το άτομο έριξε 300 $ στο Baltimore Orioles για να κερδίσει το American League East, τους Miami Heat για να κερδίσει την Ανατολική Περιφέρεια 2022-23 και οι Chiefs για να κερδίσουν το AFC.

Οι Orioles, οι οποίοι, εκείνη την εποχή, εξακολουθούσαν να μην αντιμετωπίζονταν στα σοβαρά από τους oddsmakers, ήταν +950 για να κερδίσουν την AL East.

Οι Χιτ, των οποίων η απίθανη πορεία στους Τελικούς σόκαρε τους παίκτες του NBA σε όλο τον κόσμο, ήταν +600 για να κερδίσουν το συνέδριο.

Συνολικά, οι πιθανότητες του παρολί ήταν σχεδόν 400/1 τη στιγμή του στοιχήματος, φτάνοντας στο +37385, ή μια σιωπηρή πιθανότητα περίπου 0,27.

Ο παίκτης που στοιχηματίζει θα μπορούσε να κερδίσει ένα επιβλητικό $112.155 εάν ο Patrick Mahomes and Co. καταφέρει να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη εμφάνιση στο Super Bowl.


Ο Travis Kelce και οι Chiefs αντιμετωπίζουν τους Bill την Κυριακή.
Ο Travis Kelce και οι Chiefs αντιμετωπίζουν τους Bill την Κυριακή. Getty Images

Αλλά αυτός ο τυχερός παίκτης έχει επιλογές.

Σύμφωνα με το PropSwapτο εισιτήριο parlay έχει αγοραία αξία 26.150 $, δίνοντας στον παίκτη την ευκαιρία να κάνει μετρητά πριν οι Αρχηγοί δυνητικά αποκλειστούν από τη μετά τη σεζόν.

Οι Αρχηγοί είναι αυτή τη στιγμή +330 στο FanDuel να κερδίσει το AFC, την τρίτη καλύτερη απόδοση στο συνέδριο πίσω από τους Ravens (+115) και τους Bills (+220).


Στοίχημα στο NFL;


Το Κάνσας Σίτι είναι αουτσάιντερ με 2,5 πόντους κόντρα στους Μπιλς αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μπάφαλο – το πρώτο παιχνίδι πλέι οφ δρόμου στην καριέρα του Μαχόμες.

Είναι απλώς το 11η φορά που οι Αρχηγοί ήταν αουτσάιντερ σε 112 αγώνες με τον Μαχόμες πίσω από το κέντρο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading