Ο παίκτης του NFL κερδίζει 45.000 $ καθώς ο Joe Flacco τεμαχίζει τα Jets στο “TNF”


Έχει την προσοχή σου τώρα;

Ο πρώην στρατηγός των Jets Joe Flacco έκανε την άμυνα της πρώην ομάδας του να μοιάζει με αστείο στο «Βράδυ της Πέμπτης Ποδόσφαιρο», πετώντας τρία touchdowns στο πρώτο ημίχρονο και ρίχνοντας για 309 γιάρδες σε ένα Νίκη με 37-20.

Ένας παίκτης για το NFL Αθλητικό βιβλίο FanDuel το είχε κατά νου με μια τιμή 2.250 $ για να πληρώσει $44.861,49 στο Flacco για 300+ γιάρδες πάσας και πάνω από 2,5 πάσες touchdowns.

Oddsmakers περίμεναν ότι ο Flacco θα δυσκολευόταν ενάντια στην άμυνα πάσας των Jets, η οποία είναι από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα.

Αλλά ο Flacco έκανε το δευτερεύον των Jets να μοιάζει σαν να ήταν προγραμματίζουν τις διακοπές τους εκτός εποχής.

Χτύπησε το running back Jerome Ford νωρίς στο πρώτο τέταρτο για ένα touchdown επτά υάρδων, που ακολούθησε μια υποδοχή 50 υάρδων που πέρασε την απόσταση αργότερα στο παιχνίδι.

Όλα αυτά ήρθαν με τον κορυφαίο δέκτη Amari Cooper να βρίσκεται στο περιθώριο.

Ο 38χρονος Flacco ήταν μια μεταγενέστερη σκέψη για τις περισσότερες ομάδες, καθώς δεν έλαβε ποτέ προπόνηση από άλλες ομάδες και υπέγραψε στην ομάδα προπόνησης του Κλίβελαντ.


Ο Joe Flacco ήταν aJ et.
Ο Joe Flacco ήταν aJ et. Getty Images

Στοίχημα στο NFL;


Εν τω μεταξύ, οι Jets πέρασαν από το Flacco, επιλέγοντας να παραμείνουν με τον Zach Wilson ως τον εφεδρικό στρατηγό του Aaron Rodgers το 2023.

Ο Wilson είχε μια άνιση σεζόν με τη Νέα Υόρκη, όπου είδαμε τον Tim Boyle και τον Trevor Siemian να παίζουν επίσης στιγμιότυπα για τον Gang Green.

Το Flacco φαίνεται να είναι μια αναβάθμιση σε όλα αυτά και τώρα πλησιάζει το φαβορί για να κερδίσει το Comeback Player of the Year έναντι του Damar Hamlin,

Ο Hamlin ήταν το φαβορί όλη τη σεζόν, αλλά το προβάδισμά του μειώνεται, στο -155 BetMGM.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading