Ο παίκτης του NFL κερδίζει $90.000 προβλέποντας και τους οκτώ νικητές των τμημάτων


ΕΝΑ DraftKings Sportsbook Το Gambler κέρδισε μεγάλο σε ένα τρελό NFL συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης που έγινε πραγματικότητα την τελευταία μέρα της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Το στοίχημα των οκτώ σκελών προέβλεψε κάθε έναν από τους νικητές του τμήματος του NFL, το οποίο περιελάμβανε έναν συνδυασμό μακρινών βολών και φαβορί.

Οι πιθανότητες ήταν περισσότερες από 350/1, φτάνοντας στο +35720, ή μια σιωπηρή πιθανότητα περίπου 0,28.

Ο παίκτης κέρδισε ένα τεράστιο στοίχημα $89.550,22 από ένα μόνο στοίχημα $250.

Δεν ήρθε εύκολα.

Όπως αναφέρθηκε, ο στοιχηματιστής περιελάμβανε μια σειρά από φαβορί στην κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων των 49ers (-600), Chiefs (-330), Lions (-200), Ravens (-110) και Bills (+100).

Οι τέσσερις πρώτοι ήρθαν σχετικά εύκολα, αλλά το δεύτερο ήταν τεράστιος ιδρώτας.

Καθισμένος στις 6-6 μετά από ένα ήττα από τους Αετούςο Buffalo φαινόταν να μαγειρεύεται για τον τίτλο AFC East μετά την Εβδομάδα 12.

Αντίθετα, οι Bills κέρδισαν τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στη σειρά, συμπεριλαμβανομένου του α Νίκη δρόμου 18ης εβδομάδας επί των Dolphins για να κερδίσει την απίθανη νίκη της διαίρεσης.

Το Buffalo τώρα είναι ένα από τα φαβορί κερδίσει το Super Bowl.

Και μετά υπήρχαν οι ομάδες αουτσάιντερ, που περιελάμβαναν τους Buccaneers (+165), τους Cowboys (+170) και τους Texans (+475), το μεγαλύτερο μακρινό σουτ όλων.


Ο CJ Stroud #7 των Houston Texans κάνει προθέρμανση πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Indianapolis Colts.
Ο CJ Stroud #7 των Houston Texans κάνει προθέρμανση πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Indianapolis Colts. Getty Images

Στοίχημα στο NFL;


Και τα τρία αουτσάιντερ κέρδισαν τις αντίστοιχες κατηγορίες τους με νίκες κατά τη διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου της κανονικής περιόδου του NFL, αλλά ήταν το Χιούστον που το έκανε με τον πιο δραματικό τρόπο.

Στο δρόμο με την Indianapolis, οι Τεξανοί ισοφάρισαν με τους Colts στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου προτού ο Devin Singletary φτάσει στην τελική ζώνη για να τους βάλει για τα καλά. σφίγγοντας τη διαίρεση και το πιο απίθανο σκέλος της παραλλαγής.

Οι Cowboys χρειάζονταν επίσης κάποια βοήθεια και οι Eagles έχασαν δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους ενάντια στους χαμηλούς Cardinals and Giants για να παραδώσουν το τμήμα στο Ντάλας.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading