Ο παίκτης του NFL πουλάει εισιτήριο MVP για τον Brock Purdy για 125.000 $ πριν από τους Ravens-49ersΤο καλύτερο MVP του NFL Το στοίχημα στην πρόσφατη μνήμη πωλείται και το όνειρο εκπληρώνεται.

Ενα NFL Ο παίκτης του στοιχήματος έβαλε ένα στοίχημα 100/1 τον Ιούλιο στον Brock Purdy για να κερδίσει τον MVP και υπήρχε κάποια αβεβαιότητα γύρω από τον Purdy εκείνη τη στιγμή μετά την εγχείρηση στον αγκώνα εκτός εποχής.

Τώρα, ο Purdy είναι το φαβορί MVP που μπαίνει στην Εβδομάδα 16.

Ο παίκτης έπρεπε να συζητήσει αν θα πουλήσει το εισιτήριό του ή θα το ρισκάρει όλο για μια πληρωμή 202.000 $ και το άτομο αποφάσισε να πουλήσει το εισιτήριό του στο PropSwap για 125.000 $. σύμφωνα με τον Ντάρεν Ρόβελ.

Το PropSwap είναι μια αγορά όπου μπορείτε να αγοράσετε και να πουλάτε στοιχήματα.

Ο πωλητής εξακολουθεί να λαμβάνει ένα τεράστιο ποσό και ο αγοραστής ουσιαστικά στοιχηματίζει στον Purdy για να κερδίσει MVP στο -162, το οποίο είναι λίγο καλύτερο από τις τρέχουσες καλύτερες αποδόσεις στην αγορά, -200, το Bet365 και FanDuel.

Όπως ανέφερε η Rovell, η PropSwap διαπραγματεύτηκε ένα τέλος 3% για την πώληση αξίας 3.750 $.

Ο παίκτης μπορεί να έχει στρατηγικά πούλησε αυτό το στοίχημα την κατάλληλη στιγμήόμως.

Οι 49ers έχουν οριστεί για ραντεβού με τους Baltimore Ravens την ημέρα των Χριστουγέννων και το Σαν Φρανσίσκο είναι φαβορί 5,5 πόντων. BetMGM Sportsbook.

Θα είναι ένα δύσκολο ματς για τον Purdy καθώς η άμυνα των Ravens είναι από τις καλύτερες στο NFL, κατατάσσοντας το Νο. 2 στην αμυντική κατάταξη DVOA του FTN.

Χωρίς σύμπτωση, ο Lamar Jackson είναι δεύτερος στις αποδόσεις του NFL MVP με την προσδοκία ότι αν οι Ravens αναστατώσουν το Σαν Φρανσίσκο στο “Monday Night Football”, οι πιθανότητές του θα εκτοξευθούν στα ύψη για να κερδίσει το βραβείο MVP.

Αυτήν τη στιγμή, ο Τζάκσον βρίσκεται στο +500 στο FanDuel, με μια μεγάλη απόδοση και νίκη τη νύχτα των Χριστουγέννων στην primetime που αξίζει ένα τεράστιο ποσό ακινήτων όσον αφορά τις ψήφους MVP.


Στοίχημα στο NFL;


Ίσως ο πωλητής αυτού του εισιτηρίου να φοβάται πραγματικά τον Τζάκσον ή ίσως απλώς να χαίρεται να πάει από το 100/1 στο -162, καλό για μια γελοία απόδοση επένδυσης 6.250,00 τοις εκατό.

Μια άγρια ​​νίκη όπου ο παίκτης που στοιχηματίζει μπορεί απλώς να καθίσει και να απολαύσει τα παιχνίδια της Δευτέρας αντί να αγχωθεί για την περίφημη άμυνα της Βαλτιμόρης που κάνει τη ζωή δύσκολη για τον Purdy.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading