Ο παίκτης των Chiefs έμεινε έκπληκτος από τον αποκλειστικό αγώνα πλέι οφ NFL με $110 εκατομμύρια για το PeacockΑκόμη και οι παίκτες μένουν έκπληκτοι με το παιχνίδι πλέι οφ του NFL μόνο για ροή.

Αμυντικό τέλος των αρχηγών Ο Τσαρλς Ομενίχου πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει την απογοήτευσή του για το παιχνίδι μπαλαντέρ του Κάνσας Σίτι εναντίον των Ντόλφινς το βράδυ του Σαββάτου που ήταν αποκλειστική μετάδοση του Peacock.

“Το να παίζουμε στο παγώνι ΜΟΝΟ είναι τρελό, δεν θα πω ψέματα”, Omenihu έγραψε Κυριακή βράδυ στο Χ.

Η Wall Street Journal ανέφερε τον Μάιο ότι η NBCUniversal έφτασε σε συμφωνία ενός έτους αξίας περίπου 110 εκατομμυρίων δολαρίων με το NFL for Peacock να έχει αποκλειστικά δικαιώματα στον αγώνα του Σαββάτου στις 8 μ.μ. για το Σαββατοκύριακο με μπαλαντέρ, η πρώτη φορά που ένα παιχνίδι πλέι οφ NFL είναι διαθέσιμο μόνο μέσω ροής.

Η εξαίρεση θα είναι στις τοπικές αγορές. Οι οπαδοί στις περιοχές του Κάνσας Σίτι και του Μαϊάμι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν στις τοπικές τους θυγατρικές του NBC.

Το αμυντικό άκρο των αρχηγών Ο Charles Omenihu (90) δεν είναι ευχαριστημένος με το παιχνίδι των πλέι οφ της ομάδας να είναι αποκλειστικό του Peacock. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

Το Amazon Prime Video αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα για την προβολή του “Thursday Night Football” από τη σεζόν του 2022, και αυτό είναι επίσης μια υπόθεση μόνο για streaming, με εξαίρεση τις αγορές των εμπλεκόμενων ομάδων.

Το Peacock είχε επίσης ένα αποκλειστικό παιχνίδι κανονικής σεζόν, το οποίο παρουσίαζε τους Bill να νικούν τους Chargers, στις 23 Δεκεμβρίου.

Ο Omenihu, ο οποίος σημείωσε επτά απολύσεις σε 11 αγώνες αυτή τη σεζόν στην πρώτη του χρονιά με τους Chiefs, απηχούσε το συναίσθημα πολλών οπαδών στα social media, οι οποίοι κατηγορούσαν το NFL ότι ήταν άπληστος και δεν έκανε ό,τι καλύτερο για τους οπαδούς.

Η ομάδα των πλέι οφ του NFL.

Ο πρώην οικοδεσπότης του WFAN, Μάικ Φραντσέσα, το χαρακτήρισε «εντελώς επαίσχυντη, άπληστη προσέγγιση από το NFL».

«Πόσοι άνθρωποι στην Αμερική δεν έχουν καλωδιακή τηλεόραση; Πόσοι άνθρωποι στην Αμερική δεν έχουν smart TV; Πόσοι άνθρωποι στην Αμερική δεν ξέρουν καν τι είναι το streaming, όχι λιγότερο να βρουν streaming, ή [are] Θέλεις να πληρώσεις ένα επιπλέον ποσό για να πάρεις ένα παιχνίδι πλέι οφ;». Η Francesa βόγκηξε στο podcast του, μέσω ενός κλιπ κοινοποιήθηκε από το @BackAftaThis στο Χ.

«Αυτό είναι ένα αστείο που το NFL θα το έκανε αυτό με το προϊόν των πλέι οφ. Είναι αρκετά κακό που θα το έκαναν με ένα παιχνίδι κανονικής σεζόν το βράδυ της Πέμπτης ή με ένα παιχνίδι κανονικής σεζόν το Σάββατο. Αλλά το να το κάνει με ένα παιχνίδι πλέι οφ είναι το μεγαλύτερο χαστούκι για την εθνική τους βάση φιλάθλων. Ο κόσμος περιμένει όλο το χρόνο για αυτούς τους αγώνες πλέι οφ. Τους αρέσουν αυτά τα παιχνίδια πλέι οφ και τώρα θα τους χρεώσεις επιπλέον για ένα παιχνίδι πλέι οφ; Δεν δίνουν αρκετά; Δεν βγάζεις αρκετά;»

Ο επίτροπος του NFL Ρότζερ Γκούντελ AP

Το NBC θα μεταδώσει το Texans εναντίον Browns το Σάββατο στις 4:30 μ.μ. και το Lions vs. Rams την Κυριακή στις 20:00 δωρεάν.

Το CBS θα μεταφέρει τον αγώνα Bills-Steelers της Κυριακής στη 13:00, ενώ το Fox θα μεταδώσει το Cowboys-Packers Κυριακή στις 4:30 μ.μ.

Το ESPN και το ABC έχουν τους Buccaneers-Eagles τη Δευτέρα το βράδυ στις 8:15 μ.μ


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading