Ο παίκτης των Chiefs καταστρώνει σχέδιο για τους οπαδούς να παρακολουθήσουν έναν αγώνα πλέι οφ NFL αποκλειστικά για το PeacockΑπογοητευμένος που οι οπαδοί των Chiefs που δεν έχουν συνδρομές Peacock δυνητικά δεν θα μπορούν να δουν τα πλέι οφ του Σαββάτου εναντίον των Dolphins, ο Charles Omenihu στο αμυντικό άκρο θέλει να κάνει κάτι γι' αυτό.

Ενώ ο 26χρονος δεν μπορεί να αλλάξει το αναφερόμενο μονοετές συμβόλαιο του πρωταθλήματος αξίας περίπου 110 εκατομμυρίων δολαρίων με την NBCUniversal για τη μετάδοση του παιχνιδιού, προσφέρεται να συνδέσει ορισμένους θαυμαστές με δωρεάν συνδρομές στην υπηρεσία ροής.

«Εντάξει Chiefs Kingdom, είδα τα σχόλια και θέλω να μπορέσετε να μας παρακολουθήσετε να παίζουμε… Λοιπόν, χαρίζω 90 3μηνες συνδρομές Peacock! Για να συμμετάσχετε για να κερδίσετε, απαντήστε σε αυτό το tweet αναφέροντας γιατί πρέπει να σας επιλέγουν. Επιλογή νικητών Παρασκευή!» Ο Omenihu έγραψε το βράδυ της Τρίτης X.

Η προσφορά ήρθε δύο μέρες μετά το αμυντικό τέλος εξέφρασε σοκ για το παιχνίδι του Σαββάτου προβάλλεται μόνο στο Peacock, περιορίζοντας αυτούς που μπορούν να το παρακολουθήσουν σε άτομα που έχουν την υπηρεσία.

Υπάρχει εξαίρεση για τους οπαδούς στην αγορά των ομάδων που συμμετέχουν, καθώς θα μπορούν να δουν το παιχνίδι στην τοπική τους θυγατρική του NBC.

Ο Charles Omenihu πανηγυρίζει μετά από μια απόλυση κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου της νίκης 13-12 των Chiefs επί των Chargers. Getty Images

«Το να παίζουμε ΜΟΝΟ στο παγώνι είναι τρελό, δεν θα πω ψέματα», έγραψε αρχικά ο Omenihu την Κυριακή το βράδυ στο X.

Το NFL έχει μια παρόμοια ρύθμιση μόνο για ροή με το Amazon για το “Thursday Night Football”, το οποίο επιτρέπει επίσης την εξαίρεση για τις τοπικές αγορές.

Το Peacock πραγματοποίησε επίσης αποκλειστικά ένα παιχνίδι κανονικής σεζόν στις 23 Δεκεμβρίου μεταξύ των Bills και Chargers.

Ο Peacock έχει τα δικαιώματα στον αγώνα των πλέι οφ των Chiefs του Σαββάτου. AP
Το αμυντικό άκρο των Kansas City Chiefs, Charles Omenihu, έγραψε στο Twitter για μια ιδέα που είχε για τους οπαδούς να μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. AP

Ο αριθμός των υπηρεσιών ροής που χρειάζονται οι οπαδοί για να παρακολουθήσουν μερικούς αγώνες NFL ήταν ένα θέμα συζήτησης μεταξύ των αναστατωμένων οπαδών του ποδοσφαίρου.

Πρώην Ο οικοδεσπότης του WFAN Mike Francesa επέκρινε το πρωτάθλημα στο podcast του.

“Αυτό είναι ένα αστείο που το NFL θα το έκανε αυτό με το προϊόν των πλέι οφ”, είπε κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου. «Είναι αρκετά κακό που θα το έκαναν με ένα παιχνίδι κανονικής σεζόν το βράδυ της Πέμπτης ή με ένα παιχνίδι κανονικής σεζόν το Σάββατο.

«Αλλά το να το κάνει με ένα παιχνίδι πλέι οφ είναι το μεγαλύτερο χαστούκι στον εθνικό τους οπαδό».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading