Ο πεντάστερος Junior Fears δεσμεύεται να παίξει για το Illinois


Πεντάστερο junior Jeremiah Fears ανακοίνωσε τη δέσμευσή του Ιλινόις τη Δευτέρα, δίνοντας στον Brad Underwood την υψηλότερη κατάταξη δέσμευση στην κατηγορία του 2025.

Είναι επίσης η πρώτη δέσμευση πέντε αστέρων του Ιλινόις από τότε που ξεκίνησε η βάση δεδομένων πρόσληψης ESPN το 2007.

Ο Fears, ο μικρότερος αδερφός του καινούργιου γκαρντ του Michigan State, Jeremy Fears, επέλεξε το Fighting Illini αντί του Providence, αν και το Michigan, το Kansas και η Ole Miss ήταν επίσης στην τελική του λίστα.

“Είναι το σχολείο της πόλης μου. Θέλω να κερδίσω και να γίνω ήρωας της πατρίδας μου”, είπε ο Fears στο ESPN. “Με στρατολογούσαν το μεγαλύτερο και το πιο δύσκολο, από την όγδοη δημοτικού. Έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Brad Underwood και το προσωπικό.”

Ένας γκαρντ 6 ποδιών από την Joliet του Ιλινόις, που παρακολουθεί το AZ Compass Prep (Αριζόνα), ο Fears κατατάσσεται στο Νο. 16 στο ESPN 60 για την κατηγορία 2025.

Οι Fears έπαιξαν για το πρόγραμμα βάσης του Brad Beal Elite στην πίστα Nike EYBL την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι, με μέσο όρο 9,9 πόντους και 3,1 ασίστ. Έκανε επίσης μια παραγωγική σχολική σεζόν, με μέσο όρο 12,3 πόντους και 4,0 ριμπάουντ σε αγώνες της EYBL Scholastic.

Ο Fears είναι ένας σκόρερ με αυτοπεποίθηση που μεταβαίνει στη θέση του πόιντ γκαρντ. Σκοράρει τη μπάλα με φυσικά ένστικτα, ριπή ταχύτητας και ικανότητα να φτάσει στη γραμμή των ελεύθερων βολών. Έχει επίσης την ευκαιρία να είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός στην μπάλα.

Είναι η μόνη δέσμευση για το Ιλινόις στην κατηγορία του 2025, αλλά είναι επίσης μόνο ο δεύτερος πεντάστερος junior που δεσμεύεται σε αυτό το σημείο του κύκλου. Πριν από την υπόσχεση των Fears, ο Νο. 18 Aaron Rowe (Μισούρι) ήταν η μοναδική δέσμευση πέντε αστέρων.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading