Ο Πιτ Κάρολ δακρύζει μιλώντας για τη σύζυγό της Γκλένα μετά την αλλαγή προπονητή των SeahawksΉταν μια συναισθηματική και δύσκολη μέρα για τον Πιτ Κάρολ, αλλά φρόντισε να τιμήσει έναν από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Μετά αποχωρώντας από τον προπονητή των Seahawks σε μια κίνηση που συγκλόνισε τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο Carroll μεταβαίνει τώρα σε συμβουλευτικό ρόλο με τον σύλλογο.

Αλλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τετάρτης, ο Carroll, 72 ετών, έπρεπε να πολεμήσει τα δάκρυα όταν μίλησε για την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβε από τη σύζυγό του Glena.

Καθώς άρχισε να αποτίει φόρο τιμής στον Glena, καλώντας τον “αγαπητό συνεργάτη” και “τον άγγελο στη ζωή μου”, ο Carroll έπρεπε να σταματήσει καθώς αγωνίστηκε πίσω δάκρυα στο βάθρο.

«Αξίζει να κλάψεις για αυτό. Glena, κανείς δεν θα καταλάβαινε ποτέ πόσο σημαντικό», είπε ο Carroll πριν σταματήσει ξανά. «Έχει περάσει από όλα τα πράγματα που έχουμε περάσει και πόσο σημαντική είναι. Απλώς ήταν ο άγγελος της ζωής μου».

Ο Κάρολ, του οποίου ο νέος ρόλος δεν έχει καθοριστεί από τον ίδιο ή τον σύλλογο, ολοκληρώνει την 14χρονη προπονητική του θητεία στο Σιάτλ με ρεκόρ 137-89-1, κερδίζοντας το Super Bowl 48 σε μια ρίψη των Broncos κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-14 πριν. μετά από αυτό με έναν τίτλο NFC τον επόμενο χρόνο.

Ο πρώην προπονητής του Seattle Seahawks Pete Carroll γίνεται συναισθηματικός ενώ μιλάει κατά τη διάρκεια μιας διαθεσιμότητας των μέσων ενημέρωσης, αφού ανακοινώθηκε ότι δεν θα επιστρέψει ως προπονητής την επόμενη σεζόν. AP

«Αγωνίστηκα πολύ σκληρά για να γίνω προπονητής, για να το ξέρεις», είπε ο Κάρολ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, σύμφωνα με το Associated Press. «Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι θα υπερασπιστώ όλους τους προπονητές και τους παίκτες μας και τα πράγματα που είχαμε καταφέρει. Όχι μόνο για να μπορέσουμε να είμαστε ακόμα προπονητής, αλλά για να συνεχίσουμε να έχουμε την ευκαιρία να είμαστε επιτυχημένοι και να συνεχίσουμε τη διοργάνωση. Για αυτό πάλευα».

Από τις 14 εποχές του στο Σιάτλ, ο Carroll οδήγησε τους Seahawks στα πλέι -οφ 10 φορές, καταγράφοντας τουλάχιστον μία νίκη μετά την περίοδο σε επτά διαφορετικές εποχές.

Συνολικά, είχε ρεκόρ πλέι οφ 10-9 με τον σύλλογο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είχαμε αυτό το τρέξιμο. Είμαι πραγματικά. Αυτό το επίπεδο συνέπειας που έχουμε επιδείξει είναι τέτοιο που σας κάνει περήφανους», πρόσθεσε ο Carroll.

Ο Πιτ Κάρολ θα μεταβεί σε συμβουλευτικό ρόλο. AP
Ο προπονητής του Seattle Seahawks Pete Carroll και η σύζυγός του Glena Goranson Wave στους οπαδούς κατά τη διάρκεια της παρέλασης νίκης Super Bowl της ομάδας NFL στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον στις 5 Φεβρουαρίου 2014. REUTERS

Η ομάδα τερμάτισε 9-8 αυτή τη σεζόν, υστερώντας λίγο από τα πλέι οφ αφού οι Packers κράτησαν το τάι μπρέικ για την έβδομη και τελευταία θέση.

Ήταν η 11η νικηφόρα σεζόν του με την ομάδα.

«Πρόκειται για το ότι αυτός ο οργανισμός είναι επιτυχημένος και βρίσκεται σε πορεία για τη μακροπρόθεσμη πορεία του, επίσης. Και το συνειδητοποιώ» είπε, ανά The Athletic. «Εννοώ, είμαι όσο μεγαλύτερος μπορείς να φτάσεις σε αυτήν την επιχείρηση και ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις.

Ο Tyler Lockett αγκαλιάζει τον πρώην προπονητή των Seattle Seahawks, Pete Carroll, μετά τη συνέντευξη Τύπου του. Getty Images

«Οπότε προχωρώντας προς το μέλλον, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τους προσθέσω κάτι στη συνέχεια, θα δούμε τι θα συμβεί».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading