Ο προπονητής Γιουσούφ ονομάζει έξι αστέρια U19, έχασε συνομιλίες στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ασίας U19


Στον απόηχο της αποχώρησης της ομάδας U19 του Πακιστάν από το Κύπελλο Ασίας σε έναν σκληρό ημιτελικό, ο Head Coach Yousuf εντόπισε έξι νεαρά ταλέντα που έχουν δείξει τεράστια υποσχέσεις στο γήπεδο.

Παρά την απογοήτευση της ήττας στον ημιτελικό από την U19 των ΗΑΕ, ο Γιουσούφ παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον του κρίκετ του Πακιστάν, εκφράζοντας εμπιστοσύνη στα εκκολαπτόμενα ταλέντα υπό την καθοδήγησή του.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Κρίκετ Πακιστάν, ο Yousuf τόνισε τις εντυπωσιακές ερμηνείες των Azan Awais και Saad Baig, επαινώντας τις ώριμες ικανότητές τους στο batting. Ο προπονητής τόνισε επίσης τη σημασία της συνεχούς βελτίωσης, δηλώνοντας ότι ενώ η ομάδα αποδίδει καλά, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

“Ο Azan και ο Saad έδειξαν πολύ ώριμοι παλμοί, και ο Αλλάχ να τους έχει καλά να παίζουν ακόμα καλύτερα. Στις συναντήσεις της ομάδας, τονίζω συχνά ότι έχουμε καλή απόδοση, αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Προσπαθούμε να τα πάμε καλά κάθε μέρα”, ο Yousuf είπε.

Ο Yousuf επαίνεσε επίσης τον Mohammad Zeeshan για το εξαιρετικό μπόουλινγκ του και αναγνώρισε τη συνεισφορά του Ubaid Shah με την μπάλα.

“Ο Zeeshan έχει παίξει πολύ καλά μπόουλινγκ. Ο Ubaid Shah έχει επίσης μπουλάρει καλά. Οι σφαιριστές έχουν δώσει εξαιρετικές επιδόσεις”, πρόσθεσε.

Αναλογιζόμενος τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ασίας ενάντια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Γιουσούφ παραδέχτηκε ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε βάλει μπούλινγκ στην αντίπαλη ομάδα κάτω των 150, αλλά απέδωσε στους αντιπάλους το ώριμο και επιθετικό τους παιχνίδι.

“Στον τελευταίο αγώνα (έναντι ΗΑΕ), μπορείς να πεις ότι έπρεπε να είχαμε βάλει μπούλινγκ με τους αντιπάλους για κάτω από 150 γιατί δεν ήταν πολύ δυνατή ομάδα. Ωστόσο, αυτά τα αγόρια των ΗΑΕ ήταν ώριμα, λαμβάνοντας υπόψη την επιθετικότητα που έδειχναν και τον τρόπο κουβαλούσαν τους εαυτούς τους στο έδαφος. Άρα είχαν ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Αν κοιτάξετε το σκορ, ήμασταν 114 για 2 και χρειαζόμασταν τρεξίματα με απαιτούμενο ρυθμό τρεξίματος 3 », παρατήρησε ο Γιουσούφ.

Επιπλέον, ο Yousuf σχολίασε την απόδοση της ομάδας, τονίζοντας τη σημασία της μάθησης από τις εμπειρίες.

“Τα αγόρια έπαιξαν καλό κρίκετ, αλλά είμαι σίγουρος ότι έμαθαν από αυτό. Πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο, να είναι πειθαρχημένα για το μέλλον του κρίκετ, το Παγκόσμιο Κύπελλο και όχι μόνο”, είπε.

Κοιτάζοντας μπροστά, ο Yousuf εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για το λαμπρό μέλλον του πακιστανικού κρίκετ. Τόνισε συγκεκριμένα πολλά υποσχόμενα ταλέντα όπως ο Shamyl Hassan και ο Riaz Ullah, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές τους.

“Το Πακιστάν έχει ένα λαμπρό μέλλον. Ανάμεσά τους, υπάρχει ένα αγόρι με το όνομα Shamyl που επίσης μου αρέσει. Ο Riaz Ullah είναι επίσης πολλά υποσχόμενος, αλλά είναι ακόμα νέοι. Αν συνεχίσουν να μαθαίνουν αυτά τα μικρά πράγματα, είμαι σίγουρος ότι και τα δύο αγόρια θα έχουν μεγάλο μέλλον για το Πακιστάν», κατέληξε.