Ο προπονητής του Πακιστάν αναλύει τις διαδοχικές αποτυχίες του Αζάμ Καν


Στον απόηχο των διαδοχικών αποτυχιών του Azam Khan στους πρόσφατους αγώνες, ο προπονητής του Πακιστάν, Adam Hollioake, πρόσφερε πληροφορίες για την απόδοσή του, εκφράζοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και αναγνωρίζοντας την ανταγωνιστική φύση του.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου μετά τον αγώνα μετά τις διαδοχικές ήττες των Men in Green στη σειρά T20I από τη Νέα Ζηλανδία, ο Adam, ενώ ανέλυε την απόδοση του Azam, τόνισε το καταστροφικό στυλ του μπαταρίσματος, αλλά παραδέχτηκε ότι ο νεαρός παίκτης είχε αντιμετωπίσει μια δύσκολη βραδιά, όπου είχε άμεσο αντίκτυπο. απαιτείται.

“Ο Azam Khan είναι ένας καταστροφικός batsman, εννοώ δυστυχώς απόψε μπήκε μέσα και πραγματικά χρειαζόταν να φύγει αμέσως και βγήκε έξω. Ένα από αυτά τα πράγματα όπου αν δουλεύει φαίνεσαι υπέροχα αν δεν λειτουργεί φαίνεσαι ηλίθιος. Είναι ένας συναρπαστικός παίκτης, ένας μεγάλος παίκτης, αν και δεν το έχει δείξει σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Περιμένετε να λάμψει στο μέλλον”, είπε ο Άνταμ.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τη θέση του μπαταριού τερματοφύλακα στην ομάδα για μελλοντικούς αγώνες, ο προπονητής των εθνικών ομάδων αναγνώρισε την παρουσία άλλων ταλαντούχων παικτών.

«Δεν ξέρω, εννοώ ότι είναι ένας ταλαντούχος τύπος, αλλά υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά στην ομάδα, οπότε πρέπει απλά να δεις ποιος είναι ο αγωνιστικός χώρος και ποια είναι η σύνθεση της ομάδας στο επόμενο παιχνίδι, οπότε δεν πρόκειται για του αξίζει να είναι μέσα γιατί υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο Πακιστάν και για να είσαι αυτός που κρατάς στο Πακιστάν πρέπει να είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού σου, οπότε θα δούμε», είπε.

Το Πακιστάν έχασε 21 τρεξίματα ενώ κυνηγούσε 195 εναντίον της Νέας Ζηλανδίας στο Seddon Park, Hamilton στο δεύτερο T20I της σειράς πέντε αγώνων. Στο πίσω μέρος ενός εξαιρετικού μισού αιώνα από τον Finn Allen, η Νέα Ζηλανδία σημείωσε 194 για την απώλεια οκτώ wickets στα πρώτα innings.

Σε αντάλλαγμα, το Πακιστάν αποβλήθηκε για 173 σκορ χάρη στην καλή απόδοση από την επίθεση μπόουλινγκ των γηπεδούχων.