Ο προπονητής του Τέξας ζήτησε συγγνώμη για την ατάκα του “Horns Down”.ΏΣΤΙΝ, Τέξας — Τέξας Ο προπονητής Ρόντνεϊ Τέρι ζήτησε συγγνώμη το Σάββατο μετά την ομάδα του Ρυθμός Νο. 9 Baylor για το πώς αντέδρασε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα όταν είδε κάποιους Κεντρική Φλόριντα Οι παίκτες κάνουν ένα σημάδι χειρός “κέρατα κάτω” τις στιγμές μετά τους Ιππότες Ρυθμός οι Longhorns στο γήπεδο της έδρας τους.

Ο Τέρι είχε χαρακτηρίσει τις ενέργειες των παικτών του UCF «αταξικές» και αντιμετώπισε αρκετούς από αυτούς στη γραμμή μετά τον αγώνα για χειραψίες. Η πινακίδα χεριού “κέρατα κάτω” χρησιμοποιείται εδώ και καιρό από αντιπάλους του Τέξας και τα σχόλια του Τέρι επικρίθηκαν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν είχα καμία πρόθεση να προσπαθήσω να δείξω κανέναν ή να προσβάλω κανέναν όσον αφορά το τι συνέβη στο τέλος αυτού του παιχνιδιού», είπε ο Terry.

Περιέγραψε τον προπονητή της UCF, Τζόνι Ντόκινς, ως «έναν πολύ καλό μου φίλο».

“Έχει ένα καλό πρόγραμμα και έχουν καλή χρονιά. Προσωπικά, αν προσέβαλα τον ίδιο ή το πρόγραμμά του, ή κάποιον για αυτό το θέμα, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου”, είπε ο Terry.

“Έχουμε πολύ πάθος για το ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε. Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό με έναν ταξικό τρόπο, στο υψηλότερο επίπεδο”, είπε ο Terry. «Αν προσέβαλα και μερικούς από τους θαυμαστές μας επειδή δεν χειρίζομαι τον εαυτό μου με τον σωστό τρόπο… ζητώ συγγνώμη και από τη βάση των θαυμαστών μας και καταλαβαίνω τι σημαίνει να είσαι επικεφαλής προπονητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και τι σημαίνει η επωνυμία μας Για.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading