Ο προπονητής του Τράβις Κέλτς μιλά για τους αγώνες του, ενώ ορισμένοι θαυμαστές κατηγορούν την Τέιλορ Σουίφτ


Σταμάτα να κατηγορείς την Taylor Swift λέει ο εκπαιδευτής του Travis Kelce.

Με μερικούς ειδήμονες των μέσων ενημέρωσης που κατηγορούν τη Swift για τους αγώνες του Kelce, ο προπονητής του, Andrew Spruill, είπε στο Palm Beach Post Αυτό είναι “γελοίο” και αντίθετα δείχνει την υγεία του αστεριού ως τον ένοχο.

«Ξεκίνησε τραυματισμένος και έχασε το πρώτο παιχνίδι», είπε ο Spruill. «Δύο μέρες πριν από το παιχνίδι, άπλωσε το γόνατό του στην προπόνηση».

Kelce φοβόταν να χάσει την έναρξη της σεζόν αφού το υπερεκτεταμένο γόνατό του τρόμαξε την ομάδα και τους οπαδούς του πρωταθλήματος, αλλά μπόρεσαν να πάρουν έναν αναστεναγμό ανακούφισης όταν έχασε μόνο την ήττα της 1ης εβδομάδας από τους Lions.

“Ήταν τόσο υγιής όσο μπορείτε για έναν παίκτη NFL για την καριέρα του”, είπε ο Spruill. «Ρούκι χρονιά που έχασε, αλλά δεν είχε χάσει κανένα παιχνίδι μέχρι φέτος.


Ο στρατηγός των Κάνσας Σίτι Τσιφς Πάτρικ Μαχόμες.
Ο στρατηγός των Κάνσας Σίτι Τσιφς Πάτρικ Μαχόμες. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

«Αυτό, συν μια νέα παράβαση, και οι δέκτες που έχουν, δεν συνέβη όπως αναμενόταν. Σίγουρα έβαλε ένα φραγμό στην τυπική παραγωγή του».

Ο Kelce εξακολουθεί να προβλέπεται να καταγράψει 103 δεξιώσεις για 1.106 γιάρδες και έξι αγγίγματα ως αγαπημένος στόχος του στρατηγού Patrick Mahomes, αλλά δεν ήταν ο ίδιος παράγοντας διαφοράς όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ο 34χρονος δεν έχει καθαρίσει 100 γιάρδες από τις 22 Οκτωβρίου και έχει σκοράρει μόλις μία φορά στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του.

Έχει μετρήσει μόλις 72 γιάρδες υποδοχής στα δύο τελευταία παιχνίδια του.

Ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσει η φετινή χρονιά στο Κάνσας Σίτι, περιμένετε ο Kelce να είναι στο εργαστήριο και να εργάζεται εκτός εποχής ενώ θα διαχειρίζεται τη σχέση του με τη Swift.

“Πολλοί τύποι σαν αυτόν είναι τόσο καλοί, αλλά όταν προπονούνται, εξακολουθούν να είναι στη λειτουργία “δεν ξέρω τίποτα””, είπε ο Spruill. «Ποτέ δεν πιστεύουν ότι τα ξέρουν ήδη όλα. Όσο καλός κι αν είναι, τύποι σαν αυτόν είναι ακόμα στο γυμναστήριο, ακούν, κρατούν σημειώσεις και λαμβάνουν προπονήσεις. Όντας τόσο προπονητές, πέρα ​​από τις αθλητικές τους ικανότητες, είναι μια τέλεια συνταγή για σπουδαίους παίκτες».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading