Ο πρωταγωνιστής των Commanders, Terry McLaurin, αρραβωνιάστηκε την πολύχρονη φίλη Caitlin WinfreyΠριν από τον Terry McLaurin και τους Commanders έχασε από τους Jets την παραμονή των Χριστουγέννωνανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την επί χρόνια φίλη Caitlin Winfrey σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο.

«Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με το άτομο που έχει την καρδιά μου», McLaurin, 28, έγραψε, καθώς η Winfrey αποκάλυψε το νέο της δαχτυλίδι. «Κέιτλιν, ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την εύνοια και που έφερε μαζί το ταξίδι μας. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που βλέπω τι μας επιφυλάσσει καθώς περιηγούμαστε σε αυτή τη ζωή με χέρι και χέρι».

Ο McLaurin έκανε πρόταση γάμου στη Winfrey στο The Key West Butterfly and Nature Conservatory πριν το ζευγάρι ποζάρει για φωτογραφίες, με μια φωτογραφία που μοιράστηκε στη δημοσίευση που τραβήχτηκε στο ηλιοβασίλεμα και μια άλλη δείχνει το ζευγάρι να μπαίνει σε μια βάρκα.

«Το σπίτι είναι όπου κι αν είσαι και είμαι στα καλύτερά μου όταν είμαι μαζί σου. Σε αγαπώ», πρόσθεσε στο σχόλιο στο Instagram, με ένα emoji καρδιά στο τέλος.

Ο Terry McLaurin αρραβωνιάστηκε την Caitlin Winfrey. Terry McLaurin/Instagram

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Καθεδρικό Γυμνάσιο στην Ινδιανάπολη, όπου ο ΜακΛόριν πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ομάδες του τίτλου της πολιτείας προτού δεσμευτεί στην Πολιτεία του Οχάιο ως νεοσύλλεκτος του 2014. σύμφωνα με το The Athletic το 2022.

Σε προηγούμενες αναρτήσεις στο Instagram, ο McLaurin έγραψε για το τι σημαίνει η σχέση του με τη Winfrey, σύμφωνα με το People.com.

Του αφιέρωμα γενεθλίων στη Γουίνφρεϊ το 2022 περιελάμβανε μια γραμμή για το πώς είναι «καλύτερος εξαιτίας σου», ενώ τον Μάρτιο, ο McLaurin έγραψε πώς ο Winfrey «μπορεί να φωτίσει κάθε δωμάτιο στο οποίο μπαίνεις με τη μολυσματική προσωπικότητά σου».

Ο ΜακΛόριν ήταν συντάχθηκε στον τρίτο γύρο του ντραφτ του 2019και ο ντόπιος της Ινδιανάπολης έχει ξεπεράσει τα 1.000 γιάρδες σε κάθε μία από τις τρεις τελευταίες σεζόν — και, με δύο παιχνίδια να απομένουν το 2023, χρειάζεται 115 γιάρδες για να φτάσει ξανά αυτό το όριο.

Ο Terry McLaurin αρραβωνιάστηκε την Caitlin Winfrey. Terry McLaurin/Instagram
Ο Terry McLaurin βρίσκεται 115 μέτρα μακριά από μια τέταρτη συνεχόμενη σεζόν 1.000 γιάρδων. Getty Images

Υπέγραψε τριετή παράταση τον Ιούλιο του 2022, αξίας 71 εκατομμυρίων δολαρίων, για να εδραιώσει τον ρόλο του ως η κορυφαία επιλογή λήψης των Διοικητών μέχρι το τέλος της σεζόν του 2025.

Στην ήττα της Ουάσιγκτον με 30-28 κόντρα στους Jets, ο McLaurin έπιασε τρία περάσματα σε πέντε στόχους για 50 γιάρδες καθώς οι Commanders έριξαν στον πάγκο τον βασικό Sam Howell στο τρίτο τέταρτο και στράφηκαν στον Jacoby Brissett.

Θα αντιμετωπίσει τους 49ers και τους Cowboys στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading