Ο πρώην στρατηλάτης του Μέμφις, Ουίλιαμς, μπαίνει στην πύλη


Μέμφις πρωτοετής Mikey Williams εισέρχεται στην πύλη μεταφοράς, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το σχολείο.

Ο Ουίλιαμς δεν είχε παίξει ακόμη ένα παιχνίδι για τους Τίγρηδες, καθώς ήταν μακριά από την ομάδα, ενώ η νομική διαδικασία που προέκυψε από τη σύλληψή του τον Απρίλιο συνεχιζόταν.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Mikey Williams επέλεξε να εισέλθει στην πύλη μεταγραφών», ανέφερε η σχολή σε δήλωση. “Η διαδικασία του Πανεπιστημίου για να ενταχθεί στο πρόγραμμα μπάσκετ ανδρών ήταν σε εξέλιξη, αλλά ο Williams επέλεξε να διερευνήσει τις επιλογές του αυτή τη στιγμή.”

Ο Γουίλιαμς, πρώην στρατηλάτης που υπέγραψε με το Μέμφις στην τάξη του 2023, συνελήφθη την περασμένη άνοιξη μετά από ένα περιστατικό στις 27 Μαρτίου στο σπίτι του, όταν φέρεται να έπεσαν πυροβολισμοί εναντίον ενός οχήματος ανθρώπων που είχαν εγκαταλείψει την κατοικία του.

Αντιμετώπισε εννέα κατηγορίες κακουργημάτων στην υπόθεση, αλλά ομολόγησε την ενοχή του τον Νοέμβριο για μικρότερη κατηγορία κακουργήματος για εγκληματικές απειλές. Ο ισχυρισμός σήμαινε ότι ο Ουίλιαμς θα μπορούσε να μειώσει την κατηγορία σε πλημμέλημα εάν πληρούσε ορισμένες προϋποθέσεις πριν από την προγραμματισμένη του ποινή τον Αύγουστο.

Εκείνη την εποχή, το πανεπιστήμιο είπε ότι δεν είχε καμία ενημέρωση για την κατάσταση του Williams στην ομάδα. Είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είχε πρόσβαση σε εγκαταστάσεις ή δραστηριότητες της ομάδας «μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκρεμούσα νομική διαδικασία».

Ο Ουίλιαμς, ένας γκαρντ 6 ποδιών με 3,6 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, θεωρούνταν υποψήφιος πέντε αστέρων στην αρχή της σταδιοδρομίας του στο γυμνάσιο, όταν κέρδισε την εθνική προσοχή για τα κατορθώματά του στο ντάνκ και τα mixtape του YouTube.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading