Ο Ράιαν Κλαρκ του ESPN επιπλήττει τη συμπεριφορά του Σον Πέιτον προς τον Ράσελ Γουίλσον: «Συμπεριφέρθηκε ως κακοποιός»Την Παρασκευή, ο Russell Wilson αποκάλυψε ότι το σκεπτικό πίσω από τον πάγκο του ήταν καθαρά για οικονομικούς λόγους – μια απόφαση με την οποία συμφώνησε ο Ryan Clark του ESPN – εκτός από το πώς ο επικεφαλής προπονητής των Broncos, Sean Payton, αντιμετώπισε τον στρατηγό.

«Η δουλειά του, δεν είναι πρόβλημα για μένα. Αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς. Ο Sean Payton συμπεριφέρθηκε ως τραμπούκος από τότε που έγινε προπονητής των Denver Broncos. Ο Κλαρκ είπε την Παρασκευή στο «Get Up» του ESPN. «Αμέσως όταν μπαίνει στο κτίριο, αρχίζει να υποτιμά τον Ράσελ Γουίλσον προσωπικά και επαγγελματικά από την πρώτη του συνέντευξη Τύπου. Λέει στον Ράσελ Γουίλσον ότι πρέπει να σταματήσεις να φιλάς μωρά και να σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι σαν να διεκδικείς το αξίωμα. Κανείς δεν φίλησε περισσότερα μωρά στη Νέα Ορλεάνη από την Drew Brees. Περίοδος. Σημείο κενό.”

Οι Broncos, σύμφωνα με τον Wilson, ήρθαν κοντά του κατά τη διάρκεια της 9ης εβδομάδας τους αντίο, απειλώντας τον να τον καθίσει στον πάγκο εάν αρνιόταν να αναθεωρήσει το συμβόλαιο, αναβάλλοντας την εγγύηση τραυματισμού 37 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Γουίλσον, 35 ετών, καθηλώθηκε από την Ντένβερ (7-8) την Τετάρτη για τον εφεδρικό Τζάρετ Στίντχαμ, ο οποίος θα είναι στο κέντρο την Κυριακή κόντρα στους Chargers.

Ο Ράσελ Γουίλσον Νο 3 των Ντένβερ Μπρόνκος συνομιλεί με τον προπονητή Σον Πέιτον των Ντένβερ Μπρόνκος κατά το τέταρτο τέταρτο ενός αγώνα εναντίον των Κάνσας Σίτι Τσιφς. Getty Images
Ο Ράιαν Κλαρκ σκουπίζει τον Σον Πέιτον για τη μεταχείριση του Ράσελ Γουίλσον.

Ο Πέιτον έχει φερθεί σκληρά στον Γουίλσον αυτή τη σεζόν, όπως π.χ φωνάζοντας του στο περιθώριο και απαγορεύοντάς του την πρόσβαση στο γραφείο του Payton στον δεύτερο όροφο κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του στρατηγού στο Ντένβερ το 2022.

Επίσης, εμφανίστηκε πολύ γρήγορα στη θέση του προπονητή των Bronocs διαλύοντας το προηγούμενο προπονητικό καθεστώς με επικεφαλής τον Nathaniel Hackett των Jets.

«Από την αρχή μπήκε σε αυτό το κτίριο και είχε κάτι να αποδείξει με τον Ράσελ Γουίλσον — θα είσαι όπως όλοι οι άλλοι», πρόσθεσε ο Κλαρκ. «Θα σου φερθώ όπως σε όλους στην ομάδα. Αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί με τους στρατηγούς franchise».

Ο προπονητής των Broncos, Sean Payton, απευθύνεται στα μέσα ενημέρωσης μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Detroit Lions. AP

Ο Clark δεν ήταν το μόνο μέλος των αθλητικών μέσων που έδωσε λίγη θερμότητα στον Payton.

Ο Craig Carton είπε την Πέμπτη ότι είναι «Λάθος» του προπονητή να ταπεινώσει τον Γουίλσον στον πάγκο του, ενώ του ζητούσε να ντυθεί ως εφεδρικός.

«Ο Sean Payton αντιπαθεί τον Russell Wilson σε επίπεδο που δεν έχω ξαναδεί. Όχι μόνο τον ντροπιάζει με τον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά τον βάζει να ντυθεί. Τι σημαίνει; Το CBS, η Fox, όποιος κι αν είναι, θα είναι στο περιθώριο με μια κάμερα στον Russell Wilson σε όλο το παιχνίδι.

«Είτε σας αρέσει ο Russell Wilson είτε όχι, ο Russell Wilson είναι επαγγελματίας. Ο Ράσελ Γουίλσον είναι ένας καταξιωμένος βετεράνος σε αυτό το πρωτάθλημα και δεν έχει κάνει ποτέ κανέναν κακό που το γνωρίζουμε δημόσια. Το να τον εξευτελίζει ο Sean Payton με αυτόν τον τρόπο είναι λάθος».

Ο Russell Wilson, δεξιά, χαιρετά τον linebacker των New England Patriots Ja'Whaun Bentley μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL στο Empower Field. AP

Ο Wilson έκανε 3.070 γιάρδες με 26 πάσες touchdown και οκτώ κοψίματα σε 15 παιχνίδια πριν δει τον πάγκο και αναμένεται να κοπεί τον Μάρτιο για να γίνει ελεύθερος.

“Ας κρατήσουμε τον Sean Payton σε κάποιο είδος επαγγελματικής ευθύνης”, είπε ο Clark. «Η συμπεριφορά του ως προπονητής των Ντένβερ Μπρόνκος είναι απαράδεκτη».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading