Ο Ράσελ Γουίλσον ετοιμάζεται να αποκοπεί από τους Broncos τον Μάρτιο για να τερματίσει την ακατανίκητη θητεία


Η εποχή του Ράσελ Γουίλσον με τους Broncos φαίνεται να έχει σχεδόν τελειώσει.

Ο Wilson αναμένει να κοπεί από τους Broncos τον Μάρτιο και γνώριζε ότι ο Ντένβερ ετοιμαζόταν να τον αποχωριστεί για σχεδόν δύο μήνες. σύμφωνα με το The Athletic.

Ο Ντένβερ φέρεται να επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Γουίλσον μετά τη νίκη της ομάδας στις 29 Οκτωβρίου για να τους πει ότι ο στρατηγός θα έχανε τον ρόλο του ως βασικός και ότι θα έμενε ανενεργός για το υπόλοιπο της χρονιάς εάν δεν αναβάλει την εγγύηση τραυματισμού ημερομηνία ενεργοποίησης που έχει για το 2025.

Η εγγύηση τραυματισμού των 37 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2025 ξεκινά τον Μάρτιο του 2024 — εάν ο Wilson τραυματιστεί και δεν μπορεί να περάσει σωματικά.

Δεν έγιναν ποτέ αλλαγές στο συμβόλαιο του Wilson και οι Broncos δεν ενημέρωσαν τον Wilson εάν ή πότε θα καθόταν στον πάγκο αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με το The Athletic.

Η τελευταία αναφορά είναι μια ακόμη ανατροπή σε μια άγρια ​​μέρα για τον 35χρονο βετεράνο και τους Broncos που ξεκίνησε όταν το ESPN ανέφερε για πρώτη φορά ότι Ο Wilson θα ήταν πάγκος για το παιχνίδι της Κυριακής κατά των Φορτιστών.


Ο Ράσελ Γουίλσον #3 των Ντένβερ Μπρόνκος αντιδρά μετά την απόλυσή του κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου κόντρα στους Λιοντάρια του Ντιτρόιτ.
Ο Russell Wilson αντιδρά μετά την απόλυσή του κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου της ήττας των Broncos με 42-17 από τους Lions στις 16 Δεκεμβρίου. Getty Images

Αυτή η έκθεση, που ήταν επιβεβαιώθηκε αργότερα από τον προπονητή Sean Paytonγρήγορα έθεσε ερωτήματα για το μέλλον του Wilson με την ομάδα μετά από μια δύσκολη διετία στο Mile High City.

Ο Wilson δυσκολεύτηκε σημαντικά το 2022 μετά από ένα εμπόριο από το Σιάτλ και υπήρχαν συνεχείς ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση του φέτος με τον Payton, τα οποία φούντωσαν πιο πρόσφατα αφού οι κάμερες τηλεοπτικής μετάδοσης κατέγραψαν Ο προπονητής των Broncos μασάει το QB κατά τη διάρκεια μιας ήττας της 16ης Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τετάρτης, ο Πέιτον προσπάθησε να απωθήσει την ιδέα ότι ο πάγκος του Γουίλσον συνέβη λόγω του όρου του συμβολαίου.

«Καταλαβαίνω όλες τις εικασίες και όλα όσα περιβάλλουν μια τέτοια κίνηση», είπε ο Payton στους δημοσιογράφους την Τετάρτη. «Μπορώ να σας πω, προσπαθούμε απεγνωσμένα να κερδίσουμε. Σίγουρα στο σημερινό μας παιχνίδι υπάρχουν οικονομικά και όλα αυτά τα άλλα πράγματα, αλλά η νούμερο ένα ώθηση πίσω από αυτό – και είναι μια απόφαση που παίρνω – είναι να πάρω μια σπίθα επιθετικά.”


Ο στρατηγός των Ντένβερ Μπρόνκος, Ράσελ Γουίλσον (3) φαίνεται κάτω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των New England Patriots, Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ράσελ Γουίλσον φαίνεται κάτω από το γήπεδο κατά το πρώτο ημίχρονο της ήττας των Broncos με 26-23 από τους Patriots στις 24 Δεκεμβρίου. AP

Όταν ένα ο δημοσιογράφος τον πίεσε σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις του πάγκου, ο Payton απάντησε ότι αν ίσχυε αυτό, η ομάδα θα μπορούσε να είχε κάνει την κίνηση νωρίτερα.

Ο Wilson έριξε για 3.070 γιάρδες με 26 touchdowns και οκτώ κοψίματα αυτή τη σεζόν, μια βελτίωση από την προηγούμενη χρονιά.

Πάνω από δύο χρόνια με τους Broncos, ο Wilson έχει ξεκινήσει 30 παιχνίδια και έχει ρίξει για 6594 γιάρδες, 42 touchdowns και 19 κοψίματα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading