Ο Ράσελ Γουίλσον σπάει τη σιωπή με κρυπτική ανάρτηση μετά τον πάγκο των Μπρόνκος


Ο Ράσελ Γουίλσον φαινομενικά αναφέρθηκε στα νέα για τον πάγκο του και το πιθανό τέλος της θητείας του στους Broncos με μια ανάρτηση στο X το βράδυ της Τετάρτης.

Ήταν μια πραγματικά θυελλώδης μέρα για τον βετεράνο στρατηγό αφού αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το ESPN ότι Ο Ντένβερ παρέδιδε την αρχική δουλειά στον Τζάρετ Στίνταμ.

Η Athletic αργότερα ανέφερε ότι οι Broncos σχεδίαζαν να κόψουν τον Wilson τον Μάρτιο για να τελειώσει ένας ακαταμάχητος γάμος.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Wilson δεν είχε ακουστεί μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν τελικά έσπασε τη σιωπή σε μια κρυπτική ανάρτηση στο X.

«Ο Θεός με έπιασε. Ανυπομονούμε για το επόμενο» Ο Wilson απλά έγραψε.

Η κατάσταση μεταξύ του Wilson και των Broncos φαινόταν να επιδεινώνεται γρήγορα, αλλά κάτω από την επιφάνεια, ο Wilson φέρεται να ήξερε εδώ και μήνες ότι σχεδίαζαν να απομακρυνθούν από αυτόν.


Ο προπονητής των Denver Broncos, Sean Payton, συνομιλεί με τον στρατηγό Russell Wilson (3) πριν από τον αγώνα εναντίον των New England Patriots στο Empower Field στο Mile High.
Οι Broncos παίζουν τον Russell Wilson για την 17η εβδομάδα. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Σύμφωνα με το The Athleticοι Broncos επικοινώνησαν στις 29 Οκτωβρίου για να πουν σε έναν εκπρόσωπο της Wilson ότι ο καλούντος σήμα θα έχανε τον ρόλο του ως βασικός και ότι θα έμενε ανενεργός για το υπόλοιπο της χρονιάς εάν δεν αναβάλει την ημερομηνία ενεργοποίησης της εγγύησης τραυματισμού έχει για το 2025.

Μέσα στα αποδυτήρια των Broncos την Τετάρτη, η είδηση ​​φάνηκε να αιχμαλωτίζει ορισμένους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του φαρδιά δέκτη Jerry Jeudy.

«Είμαι αρκετά έκπληκτος. Απλώς μας το είπε από το πουθενά, οπότε ναι, ήμουν αρκετά έκπληκτος», είπε ο Jeudy στους δημοσιογράφους. «Έχοντας Ρας [as] ξεκινάμε τον στρατηγό όλη τη χρονιά, και μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια, είναι ένας διακόπτης. Νομίζω ότι ήταν μια έκπληξη για όλους στα αποδυτήρια».

Οι οικονομικές επιπτώσεις – με τον Wilson σύμφωνα με πληροφορίες να εγγυάται 37 εκατομμύρια δολάρια το 2025 εάν τραυματιστεί και δεν μπορεί να περάσει σωματικά – ήταν δύσκολο να αποφευχθούν σε όλη την κατάσταση, παρά τις προσπάθειες του προπονητή Sean Payton, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι η απόφαση βασίστηκε στην ομάδα «Προσπαθώ απεγνωσμένα να κερδίσω».

Ο Γουίλσον έχει περάσει δύο σεζόν στο Ντένβερ μετά από μια ανταλλαγή από τους Seahawks το 2022.


Ο Ράσελ Γουίλσον #3 των Ντένβερ Μπρόνκος πετάει την μπάλα καθώς χτυπιέται από τον Κίντλ Βίλντορ #29 των Λιονταριών του Ντιτρόιτ
Ο Ράσελ Γουίλσον δεν είχε την ίδια επιτυχία με τους Μπρόνκος όπως με τους Σιχοκς. Getty Images

Σε αυτό το διάστημα, ο Wilson έχει ξεκινήσει 30 παιχνίδια και έχει ρίξει για 6.594 γιάρδες, 42 touchdowns και 19 κοψίματα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading