Ο Ρεξ Ράιαν «δεν θα συγκλονιζόταν» αν ο Μπιλς απέλυε τον Σον ΜακΝτέρμοτ για τον Μπιλ ΜπέλιτσικΟ Bill Belichick που δυνητικά μετακομίζει από τη Νέα Αγγλία στη Δυτική Νέα Υόρκη «δεν θα σόκαρε» τον πρώην προπονητή των Bills, Rex Ryan.

Όταν συζητάμε η συντριπτική ήττα των Bills στα πλέι οφ στα γύρο του τμήματος Την Κυριακή στους Αρχηγούς, ο Ράιαν υπέβαλε την ιδέα να παραμείνει ο Μπέλιτσικ στην Ανατολή της AFC μετά ο χωρισμός του από τους Patriots αυτόν τον μήνα, εάν ο Buffalo brass αποφασίσει ότι χρειάζεται αλλαγή προπονητή.

«Αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα. Αυτό μπορεί να είναι το σημείο όπου πηγαίνει ο Bill Belichick», είπε ο Ryan τη Δευτέρα στην εκπομπή «DiPietro & Rothenberg Show» του ESPN.

«Απλώς λέω αν η ιδιοκτησία πιστεύει ότι εσύ [head coach Sean McDermott] έχετε πάει αυτή την ομάδα όσο πιο μακριά μπορείτε, κάτι που δεν συμφωνώ ούτε λέω ότι πρέπει να το κάνει, αλλά αυτό θα μπορούσε να το κάνει. Ποιος θα μπορούσε να μας πάει στο επόμενο επίπεδο, καλά ο Bill Belichick. Και δεν λέω ότι σίγουρα θα συμβεί, αλλά δεν θα σοκαριστώ».

Ο προπονητής του Μπιλς, Σον ΜακΝτέρμοτ, στο περιθώριο κατά τη διάρκεια μιας ήττας από τους Chiefs στον γύρο του τμήματος στις 21 Ιανουαρίου 2024. Getty Images

Ο ΜακΝτέρμοτ διαδέχθηκε τον Ράιαν στο Μπάφαλο το 2017 και έφτασε στα πλέι οφ έξι από τις επτά προηγούμενες σεζόν.

Ο Μπάφαλο έπεσε στο Κάνσας Σίτι στον αγώνα του Πρωταθλήματος AFC του 2020 και έφτασε στον γύρο της κατηγορίας τα τελευταία τρία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της ήττας της Κυριακής με 27-24 από τους Chiefs.

Ο Bill Belichick έχει συνδεθεί με το άνοιγμα των Falcons μετά τον χωρισμό του από τους Patriots τον Ιανουάριο του 2024. Getty Images

ΜακΝτέρμοτ δέχτηκε πυρά για μια αποτυχημένη απόφαση για ψεύτικο ποντίκι στο τέταρτο δεκάλεπτο ενώ υστερούσε με τρεις.

«Απλώς ένιωθα ότι δυσκολευόμασταν να τους σταματήσουμε και ήταν τρεις πάνω τη στιγμή που πιστεύω ότι ήταν και ήθελαν να είναι επιθετικοί», είπε ο ΜακΝτέρμοτ στους δημοσιογράφους αργότερα. «Έχεις μόνο μία ευκαιρία και έτσι ήθελα να είμαι επιθετικός. Προφανώς δεν λειτούργησε, αλλά είναι η απόφαση που πήρα και εσύ ζεις με αυτήν».

Ο Sean McDermott μιλά στα μέσα ενημέρωσης μετά την ήττα του Bills 27-24 στις 21 Ιανουαρίου 2024. AP
Ο Ρεξ Ράιαν, ο οποίος διατύπωσε την ιδέα μιας πιθανής μετακίνησης των Μπέλιτσικ-Μπάφαλο, προπονούσε στο παρελθόν τους Μπιλς. Getty Images

Με την αναζήτηση προπονητικής εκτός εποχής σε πλήρη εξέλιξη, ο Belichick – ο οποίος κέρδισε έξι Super Bowls κατά τις 24 σεζόν του ως προπονητής των Patriots – έχει συνδεθεί έντονα με την κενή θέση των Falcons.

Είχε δύο συνεντεύξεις με την ομάδα, παρά μια νέα έκθεση που προτείνει το μπροστινό γραφείο δεν ενδιαφέρεται για αυτή την πιθανή πρόσληψη.

Ο Belichick έρχεται από μια θλιβερή εκστρατεία 4-13 με τους Patriots να είναι τελευταίοι στην AFC East.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading