Ο Ριζουάν πιστεύει ότι το άνοιγμα του χωρισμού με τον Μπαμπάρ έχει βλάψει το Πακιστάν


Παρά το εντυπωσιακό αήττητο σκορ 90 του Mohammad Rizwan, η Νέα Ζηλανδία εξασφάλισε μια νίκη με επτά wicket επί του Πακιστάν στο τέταρτο T20I στο Hagley Oval του Christchurch, σημειώνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στη σειρά πέντε αγώνων και δημιουργώντας ένα επιβλητικό προβάδισμα 4-0.

Αφού μπήκε στο ρόπαλο, το Πακιστάν υπέστη ένα πρόωρο χτύπημα καθώς ο Saim Ayub απέτυχε να κάνει ξανά αντίκτυπο με το ρόπαλο και έφυγε για 1 στο δεύτερο over του inning.

Το Πακιστάν σημείωσε 158 για πέντε σε 20 όβερ χάρη σε ένα αήττητο χτύπημα 90 τρεξίματος από τον Ριζβάν που χτύπησε τον τερματοφύλακα. Το Opening χτύπησε έξι τετ α τετ και δύο εξάρια κατά τη διάρκεια των συμμετεχόντων 63 μπάλων. Πρόσθεσε μια συνεργασία 51 τρεξίματος με τον Babar Azam (19, 11b, 2x4s, 1×6) και έπλεξε μια συνεργασία 40 δρομών για το πέμπτο wicket με τον Iftikhar Ahmed (10, 14b).

Ο Rizwan, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, είπε ότι το να σπάσει το επιτυχημένο εναρκτήριο ζευγάρι του με τον Babar Azam στο T20Is έχει επηρεάσει αρνητικά την ομάδα.

«Μπορείς να το πεις αυτό [breaking the opening pair] πλήγωσε το Πακιστάν», είπε ο Ριζουάν.

«Μπορώ να πω ότι ο Babar bhai έχει μεγάλη καρδιά. Συμφωνήσαμε και οι δύο ότι δεν υπάρχει θέμα [in splitting the opening pair]. Και οι δύο είπαμε στη διοίκηση ότι μπορούν να δοκιμάσουν όποιον συνδυασμό θέλουν. Η δυσκολία προκύπτει όταν σπας πράγματα που ήδη λειτουργούσαν καλά. Ωστόσο, η διοίκηση εξετάζει τι μπορεί να εξαχθεί καλύτερα από διαφορετικούς συνδυασμούς», πρόσθεσε.

Το πέμπτο και τελευταίο T20I της σειράς θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Κυριακή.