Ο Ρόμπερτ Σάλεχ έχει τεταμένες συνομιλίες με τον δημοσιογράφο μετά την ήττα του Τζετς από τον Μπράουνς


Οι Jets έχουν σχεδόν ξεφύγει από τη δυστυχία τους.

Η ομάδα ήταν αμήχανος σε άλλη μια εθνική σκηνή την Εβδομάδα 17, όταν μοιράστηκαν τα φώτα της δημοσιότητας με τους Κλίβελαντ Μπράουνς, οι οποίοι τους ξεπέρασαν, με 37-20, στο Οχάιο πίσω από τις τέσσερις πάσες από το touchdown. πρώην Jet Joe Flacco.

Για καλό μέτρο, ο προπονητής των Jets, Robert Saleh, μοιράστηκε μια άβολη ανταλλαγή απόψεων μετά τον αγώνα με τον ρεπόρτερ Rich Cimini του ESPN Jets, ο οποίος ρώτησε τον Saleh για τη συναισθηματική του κατάσταση … ή την έλλειψή της.

«Ίσως δεν μεταφέρετε αυτό που πραγματικά νιώθετε μέσα σας, αλλά δεν φαίνεστε ιδιαίτερα θυμωμένος ή αναστατωμένος γι' αυτό», είπε ο Cimini καθώς ο Saleh στεκόταν στο βήμα. «Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσατε απλώς να μοιραστείτε αυτό που πραγματικά ανακατεύεται μέσα σας τώρα».

Ο Σάλεχ τραύλισε: «Ε… Δεν είμαι σίγουρος για την ερώτηση, Ριτς».


Ο Robert Saleh και οι Jets είναι 6-10 αυτή τη σεζόν.
Ο Robert Saleh και οι Jets είναι 6-10 αυτή τη σεζόν. Getty Images

Ο Σάλεχ συνέχισε: «Θέλεις να πετάξω την εξέδρα στο πάτωμα;»

Και αυτό ήταν ουσιαστικά το τέλος της ανταλλαγής.


Ο Ρόμπερτ Σάλεχ είχε μια τεταμένη ανταλλαγή μετά την ήττα των Jets με 37-20 από τους Μπράουνς την Πέμπτη.
Ο Ρόμπερτ Σάλεχ είχε μια τεταμένη ανταλλαγή μετά την ήττα των Jets με 37-20 από τους Μπράουνς την Πέμπτη. SNY

Οι Jets ήταν στο τέρμα μιας μονόπλευρης ήττας από τους Browns από τον Flacco, ο οποίος έκανε 309 γιάρδες και τρία touchdown εναντίον της πρώην ομάδας του, στην οποία έπαιξε από το 2020-22.

Ο Trevor Siemian ξεκίνησε την Πέμπτη για τους Jets, και ενώ έκανε 261 γιάρδες και ένα touchdown, πέταξε επίσης ένα pick-six στο πρώτο τέταρτο που έδωσε στους Browns προβάδισμα 20-7.

Ο Saleh είναι προπονητής των Jets από το 2021 και είναι 17-33 ως επικεφαλής προπονητής των Jets που πηγαίνει στον τελικό της Εβδομάδας 18 εναντίον των Patriots στο Foxborough της Μασαχουσέτης.

Οι Jets τερμάτισαν στην τελευταία θέση στο AFC East σε κάθε μία από τις δύο πρώτες σεζόν του και φαίνεται πιθανό να τερματίσουν στην τρίτη θέση φέτος, αποκλείοντας μια ανατροπή των Patriots των Bill αυτό το Σαββατοκύριακο στο Buffalo.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading