Ο Ρόμπερτ Σάλεχ δεν ενοχλείται από το αμφιλεγόμενο «Pat McAfee Show» του Άαρον Ρότζερς


Ο Ρόμπερτ Σάλεχ δεν θέλει να φιμώσει τον Άαρον Ρότζερς.

Ο προπονητής των Jets είπε τη Δευτέρα ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον στρατηγό του αμφιλεγόμενα σχόλια έγινε όλη τη σεζόν στο “The Pat McAfee Show”.

Ο Σάλεχ δήλωσε επίσης ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα εάν ο Ρότζερς επιστρέψει στο σόου κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2024.

Ο Andrew Marchand της The Post ανέφερε την Τετάρτη ότι δεν είναι σαφές εάν ο Rodgers θα επιστρέψει αυτό το φθινόπωρο μετά Η εβδομαδιαία εμφάνιση του Ρότζερς έληξε πρόωρα.

“Σου υπόσχομαι. Δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται πραγματικά για – μέσα σε αυτούς τους τοίχους, τους συμπαίκτες του – κανείς δεν ενδιαφέρεται για το McAfee Show.” είπε ο Σάλεχ κατά τη διάρκεια του “The Michael Kay Show” τη Δευτέρα. «Νομίζω ότι αυτό είναι πιο απλός θόρυβος για τον έξω κόσμο. Αλλά μόνο τα πράγματα εδώ μέσα και τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα ως οργανισμός, ως παίκτες, ως προπονητές, όλοι μας, όσον αφορά το να σταματήσουμε να ιδρώνουμε τα μικρά πράγματα και ας ανησυχούμε για τη νίκη σε αγώνες ποδοσφαίρου.

«Η εκπομπή του Pat McAfee είναι ψυχαγωγία. Είναι αυτό που κάνει. Βγάζει καλά λεφτά από αυτό. Καλο για αυτον. Και έχουν φτιάξει ένα καλό προϊόν. Αλλά την ίδια στιγμή, σας υπόσχομαι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι λέγεται στο «The Pat McAfee Show»».


Ο προπονητής των τζετ Ρόμπερτ Σάλεχ.
Jets Coach Robert Saleh. Bill Kostroun/New York Post

Οι ομάδες συζητούν συχνά πώς θέλουν να περιορίσουν τους περισπασμούς και είναι περισσότερο από δίκαιο να πούμε ότι τα σχόλια του Rodgers μπορούν να εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία.

Δεν χρειάζεται κάθε ομάδα να ανησυχεί ότι ο αστέρας στρατηγός της θα ισχυριστεί ότι ένας μεταμεσονύκτιος τηλεοπτικός παρουσιαστής βρίσκεται στη λίστα συνεργατών του καταδικασμένου παιδεραστίου Τζέφρι Έπσταϊν, όπως έκανε ο Ρότζερς όταν σχολίασε πρόσφατα ότι ο Τζίμι Κίμελ ελπίζει ότι δεν θα είναι στη λίστα.

Ρότζερς ακόμη και αναγνώρισε πόσο επιβλαβείς είναι οι περισπασμοί.


Εμφανίζεται ο Άαρον Ρότζερς "Η εκπομπή Pat McAfee" τον Ιανουάριο του 2024.
Ο Aaron Rodgers εμφανίζεται στο “The Pat McAfee Show” τον Ιανουάριο του 2024. Έκθεση Pat McAfee

«Οι ταύροι που δεν έχουν καμία σχέση με τη νίκη πρέπει να φύγουν από το κτίριο», είπε ο Rodgers τη Δευτέρα. «Αυτό θα είναι το επίκεντρο για να προχωρήσουμε».

Ο Saleh υποβάθμισε την ιδέα ότι αυτά τα παράξενα σχόλια διεισδύουν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Florham Park.

«Κάνει για διασκεδαστική συζήτηση, αλλά δεν είναι σαν «Ω, Θεέ μου», είπε ο Saleh. «Δεν υπάρχει τίποτα δραματικό. Θα πρέπει να καθίσετε και να του μιλήσετε για ολιστικές τροφές και όλα αυτά. Είναι μια συναρπαστική συζήτηση, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό σε αυτό. Απλώς έτσι το προσεγγίζεις και δεν νομίζω ότι κανένας στα αποδυτήρια αντιμετωπίζει κάτι από αυτά με αρνητικότητα».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading