Ο Σαούντ ονομάζει εναλλακτικές λύσεις για τη Χουρρέμ, μιλάει για το γήπεδο της Μελβούρνης και για το σχέδιο μπαταρίσματος


Ο Χουρρέμ Σαχζάντ αποκλείστηκε από τη σειρά Τεστ κόντρα στην Αυστραλία λόγω κατάγματος λόγω πίεσης στο αριστερό 10ο πλευρό του, καθώς και ρήξης του κοιλιακού μυός.

Εκφράζοντας τη συμπαράστασή του για τον ατυχή τραυματισμό του Shahzad, ο batsman Saud Shakeel ανέφερε εναλλακτικές λύσεις όπως ο Mir Hamza και ο Hasan Ali, οι οποίοι διαθέτουν την ικανότητα να εξασφαλίσουν κρίσιμα wickets στο επερχόμενο τεστ της Μελβούρνης.

“Έκανε μπούλινγκ πολύ καλά, είχε μεγάλη δουλειά ερχόμενος εδώ. Είμαι πραγματικά λυπημένος γι 'αυτόν που τραυματίστηκε”, είπε ο Shakeel στους δημοσιογράφους την Πέμπτη.

“Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Έχουμε και μερικούς άλλους σφαιριστές – τον ​​Mir Hamza και τον Hasan Ali – και μπορούν να πάρουν καλά wickets σε αυτό το τεστ της Μελβούρνης”, πρόσθεσε.

Αναλογιζόμενος τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε στο πρώτο τεστ, όπου συνεισέφερε βαθμολογίες 28 και 24, ο Shakeel τόνισε την ανάγκη για μια πιο θετική προσέγγιση batting. Προέτρεψε την ομάδα να υιοθετήσει μια επιθετική στάση, παίζοντας επιθετικά σουτ για να συγκεντρώσει τρεξίματα και να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο.

«Πρέπει απλώς να είμαστε πιο θετικοί με την προσέγγισή μας στο batting και απλώς να παίξουμε μερικά επιθετικά σουτ για να πάρουμε τρεξίματα και να τους βάλουμε υπό πίεση», είπε ο Shakeel.

Αναλύοντας τα χαρακτηριστικά του γηπέδου της Μελβούρνης, ο Shakeel εξέφρασε αισιοδοξία, σημειώνοντας ότι σε σύγκριση με την φουσκωτή επιφάνεια του Περθ, το γήπεδο της Μελβούρνης αναμένεται να είναι πιο ευνοϊκό για μπαταρίσματα.

“Το γήπεδο του Περθ έχει τη μέγιστη αναπήδηση. Νομίζω ότι αυτό το γήπεδο θα μας βολέψει… Οι αγώνες στη Μελβούρνη που έχω δει, δεν είναι (τόσο) δύσκολο να τους χτυπήσουμε”, είπε.

Αναγνωρίζοντας την τρομερή αυστραλιανή επίθεση μπόουλινγκ και τις ψυχικές προκλήσεις που σχετίζονται με το παιχνίδι στις συνθήκες του σπιτιού τους, ο Shakeel τόνισε τη σημασία της συλλογικής ενίσχυσης της ομάδας στην πρόκληση και των τρεξίματος στο ταμπλό.

“Όταν έρχεσαι στην Αυστραλία έχουν καλή εμπειρία, έχουν ποιοτική επίθεση. Όταν παίζεις στις συνθήκες έδρας τους είναι περισσότερο μια ψυχική πρόκληση παρά σωματική. Ως ομάδα … πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να σκοράρουμε », κατέληξε.