Ο Σιντ κέρδισε το Μπαλουχιστάν στη σειρά σόφτμπολ | Η Express Tribune


ΚΑΡΑΤΣΙ:

Η ανδρική ομάδα σόφτμπολ της Sindh κέρδισε με στυλ τον τίτλο της 2ης διμερούς σειράς σόφτμπολ της Essa Laboratories Sindh Balochistan.

Στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα της σειράς που παίχτηκε στο KMC Sports Complex Kashmir Road, ο Sindh σημείωσε 10 τρεξίματα στις 5 συμμετοχές του.

Οι Faraz Aijaz, Samir Zulfiqar και Arbaza Ijaz σημείωσαν από 2 σερί έκαστος.
Η ομάδα του Μπαλουχιστάν κατάφερε να σημειώσει 5 σερί σε πέντε συμμετοχές, ο Captain Ahmed Yar Khan και ο Osama bin Shuja σημείωσαν 2 σερί.

Στην τελετή διανομής των βραβείων, ο Chief Guest Επίτροπος Karachi Muhammad Saleem Rajput μαζί με τον Πρόεδρο του Sindh Softball Association καθηγητή Dr. Farhan Essa και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Softball του Πακιστάν Asif Azeem μοίρασαν τρόπαια, βραβεία και πιστοποιητικά στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Ο Shiraz Asif ήταν ο καλύτερος catcher της σειράς, ο Osama bin Shuja ήταν ο καλύτερος μπατέρας, ο Faraz Ijaz, ο πίτσερ και ο Hafiz Moeez ανακηρύχθηκαν ο καλύτερος αθλητής της διοργάνωσης.

Μιλώντας με αυτή την ευκαιρία, ο Επίτροπος Karachi Muhammad Saleem Rajput είπε ότι κατά τη διάρκεια της σειράς, οι παίκτες του Μπαλουχιστάν και της Σιντ ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι με το εξαιρετικό επίπεδο του παιχνιδιού καθώς και την υποδειγματική πειθαρχία. Το Softball έχει συμπεριληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες 2028.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading