Ο Σον Πέιτον «ντρόπιασε» τον Ράσελ Γουίλσον «όποια ευκαιρία είχε»: Ρόμπερτ Γκρίφιν Γ'Ο Russell Wilson έχει αντιμετωπίσει μερικούς σκληρούς αντιπάλους αυτή τη σεζόν, αλλά κανένας δεν είναι πιο σκληρός από τον δικό του προπονητή Sean Payton, τουλάχιστον στο μυαλό του πρώην στρατηγού NFL Robert Griffin III.

Μετά την είδηση ​​ότι Ο Γουίλσον, 35 ετών, θα καθόταν στον πάγκο για τα δύο τελευταία παιχνίδια των Μπρόνκος υπέρ του Τζάρετ Στίνταμ, ο Γκρίφιν επέκρινε τον Πέιτον, 59 ετών, για την αντιληπτή έλλειψη υποστήριξής του προς τον τηλεφωνητή του.

«Η μεγαλύτερη αντίθεση του Ράσελ Γουίλσον φέτος ήταν ο Σον Πέιτον». Ο RGIII, αναλυτής του ESPN, έγραψε σε ένα X post την Τετάρτη. «Τον έφερε σε αμηχανία στα μέσα ενημέρωσης, στο πλάι και σε κάθε ευκαιρία που του έδινε. Μετά από μια μακρά χρονιά έδειξε στα αποδυτήρια ότι ο Ρας δεν ήταν ποτέ ο τύπος του, τον έβαλε στον πάγκο παρά το βελτιωμένο παιχνίδι του».

Ο Payton και ο Wilson ήταν στο μικροσκόπιο όλο το χρόνο από τότε που το πρώην αφεντικό των Saints ανέλαβε τη δουλειά στο Ντένβερ.

Ο στρατηγός των Ντένβερ Μπρόνκος, Ράσελ Γουίλσον, αριστερά, κοιτάζει τα παιχνίδια κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των New England Patriots. AP

Ερωτήματα έχουν περικυκλώσει τη σχέση των δύο, και αυτό φούντωσε μετά Ο Πέιτον πιάστηκε να φωνάζει στο Wilson στο πλάι κατά τη διάρκεια της ήττας των Broncos με 42-17 από τους Lions στις 16 Δεκεμβρίου.

Τόσο ο Wilson όσο και Ο Payton παρέκαμψε ερωτήσεις για το περιστατικό, το οποίο ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που ο προπονητής είχε έντονη αλληλεπίδραση με το QB.

Αλλά τώρα, η οργάνωση θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις εικασίες που έρχονται με το είδος της κίνησης που έκαναν την Τετάρτη.

Ενώ οι Broncos είναι ακόμα στο κυνήγι των πλέι οφ (με 8 τοις εκατό πιθανότητες να βγει στην postseason), θα αντιμετωπίσουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του Wilson με τον οργανισμό μετά από αυτή τη σεζόν.

Την Τετάρτη, ο Payton αναγνώρισε ότι αυτές οι ερωτήσεις θα έρθουν, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι η κίνηση έγινε επειδή οι Broncos «προσπαθούν απεγνωσμένα να κερδίσουν».

Ο Sean Payton έχει καθηλώσει τον Russell Wilson για τον αγώνα αυτής της εβδομάδας με τους Chargers. AP

«Καταλαβαίνω όλες τις εικασίες και όλα όσα περιβάλλουν μια τέτοια κίνηση», είπε στους δημοσιογράφους. «Μπορώ να σας πω, προσπαθούμε απεγνωσμένα να κερδίσουμε. Σίγουρα, στο σημερινό μας παιχνίδι υπάρχουν οικονομικά και όλα αυτά τα άλλα πράγματα, αλλά η νούμερο ένα ώθηση πίσω από αυτό – και είναι μια απόφαση που παίρνω – είναι να πάρω μια σπίθα επιθετικά.

«Προφανώς, είναι δύσκολο και όλοι μας νιώθουμε, «φίλε, δεν τα πήγαμε αρκετά καλά».

Ωστόσο, η απόφαση να καθίσει τον Γουίλσον προστατεύει επίσης τον Ντένβερ από το να χρειαστεί να αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό, σε περίπτωση που τραυματιστεί ενώ σκέφτονται το μέλλον του στους Broncos.

Ο Robert Griffin III φώναξε τον Sean Payton. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Τα 37 εκατομμύρια δολάρια που οφείλει ο Wilson για το 2025 είναι εγγυημένα τον Μάρτιο του 2024, σύμφωνα με το NFL Network, και αν οι Broncos ήθελαν να απελευθερώσουν τον Wilson, δεν θα μπορούσαν να το κάνουν εάν τραυματιζόταν ή ανάρρωνε από τραυματισμό.

Ο Wilson έφτασε στο Ντένβερ μέσω ενός εμπορίου από το Σιάτλ τον Μάρτιο του 2022 και είχε μια καταστροφική πρώτη χρονιά, η οποία είδε ο τότε προπονητής Nathanial Hackett απολύθηκε πριν το τέλος της σεζόν.

Ενώ έχει βελτιωθεί φέτος και έχει ρίξει 26 touchdowns με 98 πασέρ, η επίθεση των Broncos κατατάσσεται μόλις στην 16η θέση στο σκοράρισμα (21,8 πόντοι ανά παιχνίδι).


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading