Ο Στίβεν Σιμς παραδίδει 67 γιάρδες ποδήλατο επιστροφής μετά την αποχώρησή του από την ομάδα εξάσκησης της Τέξας


Οι Τεξανοί έκαναν μια επιλογή που άλλαξε το παιχνίδι να απογράψουν τον Στίβεν Σιμς από την ομάδα προπονήσεων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Και πλήρωσε γρήγορα μερίσματα.

Ο 26χρονος πλατύς δέκτης ξάφνιασε το πλήθος στη Βαλτιμόρη με ένα 67 γιαρδών ανταπόκριση, ισοφαρίζοντας τους Ravens σε 10-10 αργά στο δεύτερο τέταρτο του αγώνα τους για τον γύρο της AFC.


Ο Sims απογράφηκε από την ομάδα προπόνησης την Τρίτη.
Ο Sims απογράφηκε από την ομάδα προπόνησης την Τρίτη. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Με 4:34 να απομένουν για το πρώτο ημίχρονο, ο Sims έπιασε το πόντο στη γραμμή των 33 υάρδων του Χιούστον με τους Τεξανούς να ακολουθούν τους Ravens με ένα touchdown.

Σε κάτι που έμοιαζε με έναν αβίαστο ελιγμό, ο Sims έκανε μερικά βήματα τραυλισμού και στη συνέχεια έτρεξε ακριβώς στη μέση της κάλυψης του punt των Ravens και στην τελική ζώνη για να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Η απόφαση να μετακινηθούν οι Sims ήρθε μόνο αφού ο βετεράνος δέκτης Noah Brown υπέστη έναν ώμο κατά τη διάρκεια της νίκης του γύρου με μπαλαντέρ των Τεξανών πάνω από τους Μπράουν.


Ο Steven Sims (82) ο ευρυγώνιος δέκτης του Houston Texans γιορτάζει το touchdown του κατά την επιστροφή του εναντίον των Baltimore Ravens κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα πλέι οφ τμημάτων ποδοσφαίρου NFL AFC
Ο Στίβεν Σιμς (82) του Houston Texans πανηγυρίζει το άγγιγμά του κατά την επιστροφή του κόντρα στους Baltimore Ravens κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα πλέι οφ τμηματικού ποδοσφαίρου NFL AFC. AP

Ο Sims, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της κανονικής περιόδου στην ομάδα προπόνησης, εμφανίστηκε σε τρία παιχνίδια φέτος, κάνοντας τρία πιάτα για 25 γιάρδες.

Έχει πέντε δεχόμενο touchdown στις πέντε σεζόν του στο NFL και ένα με επιστροφή, αλλά το σκορ του Σαββάτου ήταν το πρώτο του touchdown σε μια επιστροφή με πόντους.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading