Ο στοιχηματιστής Brock Purdy MVP ανοίγει τον χριστουγεννιάτικο χαμό 125.000 $


Ο παίκτης που έβαλε 125.000 $ σε ένα στοίχημα για τον Μπροκ Πέρντι να είναι ο MVP είναι διασκεδαστικός για το στοίχημά του που πιθανότατα θα γίνει καπνός σε μια ήττα το βράδυ των Χριστουγέννων από τους Ravens.

Ο παίκτης του στοιχήματος, ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει δημόσια το όνομά του, αυτοπροσδιορίστηκε στο The Post ως απόφοιτος του Ivy League στα 30 του και η ταυτότητά του επιβεβαιώθηκε ιδιωτικά από τον ιδρυτή του PropSwap, Luke Pergande.

Ο Purdy μπήκε στο παιχνίδι ως το φαβορί με πιθανότητες για να κερδίσει το MVP του πρωταθλήματος, στο εύρος -200 έως -250 το πολύ σε βιβλία, και προχώρησε στην εκτίναξη τεσσάρων αναχαιτίσεων καθώς η Βαλτιμόρη κέρδισε το παιχνίδι με 33-19.

Την περασμένη εβδομάδα, ο αθλητικός επιχειρηματικός ρεπόρτερ Ντάρεν Ρόβελ αποκάλυψε ότι ένας παίκτης αγόρασε ένα εισιτήριο 125.000 δολαρίων που θα είχε κέρδος 77.000 δολαρίωνμια σιωπηρή γραμμή -162, στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων PropSwap, μια απότομη έκπτωση στο σημείο όπου διαπραγματευόταν η γραμμή σε όλα τα online αθλητικά στοιχήματα.

Ο αρχικός παίκτης του στοιχήματος ρίσκαρε 2.000$ σε πιθανότητες 100-προς-1 τον Ιούλιο του 2023.

Καθώς ο Purdy και οι Niners χτυπήθηκαν τη Δευτέρα, ο παίκτης του στοιχήματος ήταν αντικείμενο πολλών δεύτερων εικασιών.


Ένα εισιτήριο για ένα αρχικό στοίχημα $2.000 στον Brock Purdy για να κερδίσει το NFL MVP φέτος αγοράστηκε από άλλο παίκτη στο PropSwap για $125.000.
Ένα εισιτήριο για ένα αρχικό στοίχημα $2.000 στον Brock Purdy για να κερδίσει το NFL MVP φέτος αγοράστηκε από άλλο παίκτη στο PropSwap για $125.000. X / Ντάρεν Ρόβελ

«Ο αγοραστής αρχίζει να νιώθει ναυτία;» ρώτησε ο Rovell σε ένα tweet.

Στην πραγματικότητα, τα καταφέρνει μια χαρά.

«Αν και σίγουρα δείχνω χειρότερα μετά τη χθεσινή βραδιά, εξακολουθώ να πιστεύω στον Purdy και ότι αν παίξει δυνατά μπορεί να κερδίσει τον MVP», είπε ο παίκτης σε μήνυμα κειμένου στο The Post την Τρίτη.

“Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν έπαιξα περισσότερα από όσα ήμουν έτοιμος να χάσω και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το PropSwap που μου έδωσε αυτές τις μεγάλες πιθανότητες και μια απρόσκοπτη εμπειρία αγοράς.”

Ο παίκτης του στοιχήματος είπε ότι έχει κερδίσει τουλάχιστον έξι νούμερα τυχερά παιχνίδια κάθε χρόνο από το 2020 και ότι «φέτος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση».

«Αυτή δεν ήταν η μεγαλύτερη απώλεια της καριέρας μου και δεν θα ήταν η μεγαλύτερη νίκη αν είχε χτυπήσει», είπε.


Ο Lamar Jackson είναι το τρέχον φαβορί για τις πιθανότητες MVP.
Ο Lamar Jackson είναι το τρέχον φαβορί για τις πιθανότητες MVP. Getty Images

Σημείωσε ότι το στοίχημα Purdy δεν ήταν αντιστάθμισμα σε μια άλλη θέση MVP και ότι σκοπεύει να αφήσει το εισιτήριο να κυλήσει.

«Έχω ένα σύστημα που αποδεικνύεται επιτυχημένο και μερικές φορές χάνει, αλλά συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από όσα έχει χάσει, και νιώθω άνετα να ρισκάρω και να καταλάβω ότι έρχεται με την επικράτεια», είπε.


Στοίχημα στο NFL;


Το τρέχον φαβορί στις πιθανότητες MVP είναι ο Lamar Jackson, ο οποίος είναι περίπου στο -160 στις τελευταίες αποδόσεις στο FanDuel.

Ο Christian McCaffrey είναι στο +400, ο Tua Tagovailoa στο +1000 και ο Purdy έχει πέσει στο +1400 από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading