Ο Τάιλερ Μπας του Μπιλς αισθάνεται «τρομερός» μετά από πλατύ δεξί λάκτισμα που έδωσε οδυνηρή αναδρομή στον Σκοτ ​​ΝόργουντΤο “Wide right” θα έχει πλέον ένα επιπλέον οδυνηρό νόημα για τους Bill και τους θαυμαστές τους.

Ο Kicker Tyler Bass πρόσθεσε το όνομά του ακριβώς κάτω από τον Scott Norwood στα χρονικά της ιστορίας του franchise.

Αυτό δεν ήταν το Super Bowl, αλλά η απογοήτευση είναι φρέσκια όταν ο Bass αστόχησε πολύ δεξιά σε ένα δοκάρι 44 υάρδων που θα ισοφάριζε το σκορ με 1:47 για να παίξει.

Αντίθετα, οι Bills υπέστησαν άλλη μια συντριπτική ήττα στα χέρια των Αρχηγών, 27-24 στον γύρο της κατηγορίας AFC μια θυελλώδη Κυριακή το βράδυ στο Highmark Stadium.

Ο Bass είπε ότι το κράτημα και το snap ήταν καλά στο παιχνίδι.

«Τελικά μπορείς να μου το βάλεις», είπε ο Μπας στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι. «Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά για να κρατήσω τον στόχο μου. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά παίζοντας λίγο περισσότερο από αριστερά προς τα δεξιά. Παίζω εδώ αρκετό καιρό για να ξέρω ότι πρέπει να το κάνεις αυτό. … Απλώς δεν λειτούργησε. Νιώθω απαίσια. Λατρεύω αυτή την ομάδα και αυτή πονάει άσχημα».

Ο Tyler Bass έχασε ένα ισόπαλο γκολ με λιγότερο από δύο λεπτά να απομένουν για την ήττα των Bills την Κυριακή. Getty Images
Ο Tyler Bass αντιδρά μετά την δαπανηρή του απώλεια στην ήττα των Bills από τους Chiefs στον γύρο του τμήματος. AP

Είναι η τρίτη ήττα των Bills σε τέσσερα χρόνια από τον Chief στη μετά τη σεζόν.

Ο τέταρτος Josh Allen αγκάλιασε τον Bass καθώς η ομάδα περπάτησε πίσω από το τούνελ μετά από αυτή την ήττα.

«Μακάρι να μην είχε τεθεί σε αυτή την κατάσταση», είπε ο Άλεν. «Κερδίζεις ως ομάδα, χάνεις ως ομάδα. Ένα παιχνίδι δεν ορίζει ένα παιχνίδι».

Το πιο διαβόητο “wide right” στην ιστορία του Bills ήρθε όταν ο Norwood έχασε ένα γκολ 47 γιάρδων προς τα δεξιά που θα κέρδιζε το Super Bowl XXV εναντίον των Giants το 1991.

Ο παίκτης του Bills, Scott Norwood, αντιδρά μετά το χαμένο γκολ που πέτυχε με καθυστέρηση
στο Super Bowl XXV ενάντια στους Giants. AP

Αντίθετα, ο Big Blue αποχώρησε με νίκη 20-19.

Ο Μπας είπε ότι δεν έχει «τίποτα παρά αγάπη» από τους συμπαίκτες του μετά το παιχνίδι.

«Έχουμε έναν ιδιαίτερο δεσμό σε αυτό το κτίριο», είπε ο Μπας. «Είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτό. Πάντα ευγνώμων που είμαι Buffalo Bill. Είμαι απογοητευμένος που πονάει τώρα και θα αφήσω αυτό το συναίσθημα να περάσει εκτός εποχής».

Ο Μπας δεν ήταν ο μόνος σταρ των Bills που δεν έκανε μεγάλο παιχνίδι αργά, καθώς ο Stefon Diggs (τρία πιάτα, 21 γιάρδες) είχε μια τέλεια μακρινή πάσα από τον Άλεν που πέρασε από τα χέρια του με περίπου οκτώ λεπτά να παίξει στο παιχνίδι. που θα έβαζε τον Μπάφαλο κοντά στη γραμμή των 20 υάρδων των Αρχηγών.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading