Ο Τάιρικ Χιλ αποκαλεί τον Κόλιν Κάουχερντ «τράμπα» αφού απέρριψε τη νίκη των Dolphins επί των Cowboys


Ο Tyreek Hill διαφώνησε με τον Colin Cowherd.

Και ο πλατύς δέκτης Dolphins έκανε στη συνέχεια τα πράγματα προσωπικά με τη διάσημη προσωπικότητα των αθλητικών μέσων ενημέρωσης.

Αφού ένας χρήστης X δημοσίευσε ένα κλιπ με τον Cowherd να ρίχνει κρύο νερό στο Η εντός έδρας νίκη των Dolphins με 22-20 την Κυριακή επί των Cowboys – τους οποίους ο Κάουχερντ προηγουμένως προέβλεψε ότι θα τους «εκτινάξει» – το απόσπασμα του Χιλ ανέβασε στο Twitter το κλιπ ενώ αποκαλούσε τον Κάουχερντ «τραμπούκο» και χρησιμοποιούσε μια κουρασμένη αφήγηση των μέσων ενημέρωσης εναντίον του αθλητή.

“Τι άθλημα έπαιξε ξανά αυτός ο τραμπούκος;” Ο Χιλ έγραψε στο Twitter.

Αν και η απάντηση του Hill μπορεί να φαίνεται περίεργη με το να χρησιμοποιεί το “thug” για αθλητική εμφάνιση, είναι σαφές ότι ο Cowherd χτύπησε το νεύρο παραβλέποντας βασικά την καλύτερη νίκη του Μαϊάμι της σεζόν.

Ο Κάουχερντ, ο οποίος είχε ένα ασήμαντο ιστορικό στην καλύτερη περίπτωση τα τελευταία χρόνια, προέβλεψε για πρώτη φορά ότι το “λίγο ψεύτικο” Μαϊάμι θα εκτεθεί από το Ντάλας στο σπίτι.

«Είχα τις αμφιβολίες μου για το Μαϊάμι όλη τη σεζόν» είπε ο Κάουχερντ στις 22 Δεκεμβρίου, δύο μέρες πριν το παιχνίδι. «Τα Dolphins είναι μια τέλεια αναπαράσταση του Μαϊάμι. Είναι διασκεδαστικά, είναι συναρπαστικά, είναι φανταχτερά και λίγο ψεύτικα. … Το Μαϊάμι είναι πολύ ψεύτικος σκληρός τύπος. Ψεύτικη τσάντα Gucci.”

Πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι το Ντάλας θα τους ανατινάξει».

Το Ντάλας δεν απέκρουσε το Μαϊάμι, με τους Dolphins (11-4) αντί να εξασφαλίζουν τη νίκη των δύο πόντων για να δημιουργήσουν μια μάχη για την πρώτη θέση του AFC όταν θα αντιμετωπίσουν τους Ravens (12-3) αυτή την εβδομάδα.

Ενώ η νίκη του Μαϊάμι σίγουρα θα έδινε στον Κάουχερντ λόγο να δώσει στα Δελφίνια τα λουλούδια τους, αντ' αυτού χρησιμοποίησε την ιστορία της ομάδας εναντίον τους για να απορρίψει ουσιαστικά τη νίκη.

Ο Κάουχερντ ταύτισε τα Δελφίνια με έναν αθλητικογράφο που έχει κάνει λίγα για 23 χρόνια και μετά τυχαίνει να γράφει μια καλή στήλη.


Ο Κόλιν Κάουχερντ απέρριψε τη νίκη του Μαϊάμι επί του Ντάλας.
Ο Κόλιν Κάουχερντ απέρριψε τη νίκη του Μαϊάμι επί του Ντάλας. @TheHerd/X

«Είκοσι τρία χρόνια είναι η τελευταία φορά που κέρδισες ένα παιχνίδι πλέι οφ, 23 χρόνια χωρίς τίποτα αξιοσημείωτο». είπε ο Κάουχερντ την Τετάρτη. «Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν κέρδισες Πούλιτζερ, δηλαδή Super Bowl. Δεν κέρδισες καν βραβείο, δηλαδή παιχνίδι πλέι οφ. Κέρδισες μια ομάδα του Ντάλας που είναι ταλαντούχα αλλά παράξενα κακή στο δρόμο.

«Το Μαϊάμι αναζητά συνεχώς επικύρωση και σεβασμό. «Ας μας πιστέψουμε, Κόλιν.» Αυτή είναι η Visa, η MasterCard. Δεν είναι δική μου δουλειά να σε σέβομαι, είναι δουλειά μου να είμαι ειλικρινής».

Ο Κάουχερντ επαίνεσε τη σωματικότητα του Μαϊάμι, ο «hipster coach» του στον Mike McDaniel και μάλιστα είπε ότι ο Χιλ είναι «τρελό καλός», αλλά βασικά είχε προηγούμενες αποτυχίες εναντίον αυτής της ομάδας του Μαϊάμι.


Ο Tyreek Hill κάνει μια σύγκρουση με τους Cowboys.
Ο Tyreek Hill κάνει μια σύγκρουση με τους Cowboys. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Πράγματι προέβλεψε το Μαϊάμι να κερδίσει τον πρώτο του αγώνα πλέι οφ από το 2000 αυτή τη σεζόν και οι Dolphins είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος σπόρος της AFC και θα φιλοξενούσαν τους Colts στον πρώτο γύρο.

«Αλλά ακόμα και στο δικό σου τμήμα, το οποίο ο Τζος Άλεν παρακολουθεί από το δεύτερο έτος της καριέρας του, τις τελευταίες εννέα φορές που αντιμετώπισες τον Μπάφαλο, είσαι 1-8», είπε ο Κάουχερντ. «Επομένως, δεν μπορείς να ελέγξεις το τμήμα σου, δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια πλέι οφ, ήσουν πραγματικά ασυνήθιστος για 23 χρόνια, αλλά έγραψες μια πολύ καλή στήλη και πρέπει να σε σέβονται. Τι θα λέγατε για ένα «Attaboy» και προχωράμε».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading