Ο Τίγρης ενθαρρύνεται να επιστρέψει αφού έριξε τη σκουριά | Η Express Tribune


ΜΙΑΜΙ:

Ο Τάιγκερ Γουντς λέει ότι έχει ενθαρρυνθεί από την απόδοσή του σε δύο διοργανώσεις του Δεκεμβρίου, το πρώτο ανταγωνιστικό γκολφ για τον 15 φορές σημαντικό νικητή από την επέμβαση στον αστράγαλο τον Απρίλιο.

Ο Γουντς, ο οποίος κλείνει τα 48 αργότερα αυτό το μήνα, δεν είχε παίξει από το Masters πριν από οκτώ μήνες πριν από την 18η θέση των 20 στο Hero World Challenge πριν από δύο εβδομάδες.

“Πολλά πράγματα πονάνε πολύ περισσότερο από τον αστράγαλό μου, έτσι όπως πάει.” Δασάκι είπε. “Θα μπορώ να περπατήσω και να παίξω. Δουλέψαμε σκληρά, μπορέσαμε να ανακάμψουμε.”

Την Κυριακή, αυτός και ο 14χρονος γιος του Charlie Woods συνδυάστηκαν για να πυροβολήσουν 61 και να πάρουν ένα μερίδιο της πέμπτης θέσης στο Πρωτάθλημα PNC στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Τερμάτισαν στα 19-κάτω των 125 ετών στο αγώνισμα ζευγαριών γονέα-παιδιού για να σταθούν έξι εγκεφαλικά μετά από τον Γερμανό νικητή Bernhard Langer και τον γιο του Jason.

Ο Γουντς δυσκολεύτηκε να περπατήσει τέσσερις γύρους μετά από σοβαρούς τραυματισμούς στο πόδι που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα το 2021, αλλά είπε ότι σχεδιάζει να αγωνίζεται μία φορά το μήνα τον επόμενο χρόνο χάρη σε μια ισχυρή αποκατάσταση της φυσικής κατάστασης.

«Προπονούμαστε κάθε μέρα, κάτι που είναι υπέροχο», είπε ο Γουντς. «Ήταν ωραίο να κόψω πολλή σκουριά και κάποιες από τις αμφιβολίες που είχα γιατί ειλικρινά δεν έχω πετύχει ένα σουτ που να μετράει εδώ και πολύ καιρό.

«Έτσι, το να βάζεις ένα σκορ και να χτυπάς σουτ στον σωστό αριθμό, να χτυπάς σουτ με συνέπεια, ήταν ωραίο».

Ο Woods λέει ότι ο δεξιός του αστράγαλος που είχε επιδιορθωθεί χειρουργικά, ο οποίος κάποτε τον έκανε να κουτσαίνοντας σε γύρους σε μεγάλες διοργανώσεις, δεν είναι πλέον τέτοιο θέμα.

«Ο αστράγαλος ήταν εντάξει γιατί είναι πλέον λιωμένος, αλλά άλλα μέρη σίγουρα πονούσαν», είπε ο Woods. «Το γεγονός ότι καταφέραμε να προπονηθούμε αμέσως και να αρχίσουμε να χτυπάμε μπάλες, ήταν ενθαρρυντικό».

Ο Woods δεν εξαιρείται για το US Open του επόμενου έτους, αλλά ο τρεις φορές πρωταθλητής US Open πιθανότατα θα λάβει εξαίρεση.

«Από τώρα, όχι, δεν είμαι μέσα», είπε ο Γουντς. “Είτε πρέπει να τους ρωτήσω επίσημα είτε όχι είτε με προσκαλούν είτε μου δίνουν εξαίρεση είτε πρέπει να πάω να λάβω τις προϋποθέσεις, ποιος ξέρει; Δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία.”

Ο Woods είπε ότι τα γεγονότα της επιστροφής του ενίσχυσαν την αυτοπεποίθησή του ότι μπορεί ακόμα να χτυπήσει τη μπάλα του γκολφ ανταγωνιστικά με τους καλύτερους του κόσμου.

«Αν είμαι σε θέση να εξασκηθώ και να κάνω τα πράγματα που ξέρω ότι μπορώ να κάνω και να προετοιμαστώ, ξέρω ότι μπορώ ακόμα να το κάνω», είπε ο Γουντς.

«Μπορώ ακόμα να χτυπήσω το μπαλάκι του γκολφ. Είναι απλώς θέμα προετοιμασίας και αρκετών επαναλήψεων και αρκετή δουλειά και να είμαι σωστός σωματικά και να αντέχεις.

«Δεν είχα το πόδι αρκετά καλό ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ και να παίξω πολλούς γύρους».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading