Ο Τζένο Σμιθ υποστηρίζει τον πρώην συμπαίκτη του Ράσελ Γουίλσον μετά το σοκ Broncos


Ο Τζένο Σμιθ έχει ακόμα την πλάτη του Ράσελ Γουίλσον.

Ο Σμιθ, ο οποίος αντικατέστησε τον Γουίλσον στο Σιάτλ αφού το franchise τον αντάλλαξε στο Ντένβερ τον Μάρτιο του 2022, προσέφερε την υποστήριξή του στον στρατηγό Broncos μετά Ο Ντένβερ τον έβαλε πάγκο Τετάρτη για τον Jarrett Stidham στο πρώτο βήμα προς αυτό που αναμένεται να είναι α ακατάστατο διαζύγιο εκτός εποχής.

“ΔΩΡΕΑΝ 3,” Ο Smith έγραψε στο Twitter το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Σμιθ και ο Γουίλσον έπαιξαν μαζί στο Σιάτλ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019-21, με τον Σμιθ να υπηρετεί ως βοηθός του Γουίλσον.

Όταν οι Seahawks αποφάσισαν να φύγουν από τον Wilson, στέλνοντάς τον στο Ντένβερ για μια δυνατή συλλογή από επιλογές και παίκτες, ο Smith κέρδισε τον Drew Lock για την αρχική δουλειά.

Η κίνηση απλά δεν ευοδώθηκε για τους Broncos, με την ομάδα να χάνει τα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με τον Wilson ως βασικό στρατηγό.

Ο Γουίλσον δημιούργησε τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του πέρυσι, και ενώ έχει ριμπάουντ το 2023, είναι ξεκάθαρο ότι ο νέος προπονητής Σον Πέιτον θέλει να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση ξεκινώντας από το 2024.

Οι Broncos φέρονται να επικοινώνησαν με το στρατόπεδο του Wilson τον Οκτώβριο λέγοντας στον Wilson ότι θα έχανε τον ρόλο του ως βασικός παίκτης εάν δεν τροποποιούσε το συμβόλαιό του, το οποίο απαιτεί εγγύηση τραυματισμού 37 εκατομμυρίων δολαρίων το 2025 εάν δεν μπορέσει να περάσει τη φυσική του κατάσταση τον Μάρτιο του 2024.

Ο Γουίλσον δεν το έκανε, και η ομάδα τώρα έχει καθίσει τον στρατηγό που κέρδισε το Super Bowl με δύο παιχνίδια να απομένουν για την κανονική περίοδο και οι Μπρόνκος πιθανότατα να χάσουν τα πλέι οφ με το ρεκόρ τους 7-8.


Geno Smith (l) και Russell Wilson (r).
Geno Smith (l) και Russell Wilson (r). AP

Ίσως ο Wilson θα εξακολουθούσε να ξεκινάει εάν ο Ντένβερ κέρδιζε την περασμένη Κυριακή εναντίον των Patriots, αλλά αντ' αυτού έκανε μια καταστροφική εντός έδρας ήττα με 26-23.

Ο 35χρονος στρατηγός πλέον αναμένει να αποχωριστεί αυτή την εκτός εποχής από το Ντένβερ, ανά The Athletic.

«Καταλαβαίνω όλες τις εικασίες και όλα όσα περιβάλλουν μια τέτοια κίνηση» είπε ο Payton την Τετάρτη. «Μπορώ να σας πω, προσπαθούμε απεγνωσμένα να κερδίσουμε. Σίγουρα, στο παιχνίδι μας σήμερα υπάρχουν οικονομικά και όλα αυτά τα άλλα πράγματα, αλλά η νούμερο ένα ώθηση πίσω από αυτό – και είναι μια απόφαση που παίρνω – είναι να πάρουμε μια σπίθα επιθετικά.”

Ο Smith, εν τω μεταξύ, έχει απολαύσει την καλύτερη επιτυχία της καριέρας του από τότε που αντικατέστησε τον Wilson.


Ο Τζένο Σμιθ (7) και ο Ράσελ Γουίλσον (3) κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί στο Σιάτλ.
Ο Τζένο Σμιθ (7) και ο Ράσελ Γουίλσον (3) κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί στο Σιάτλ. AP

Οδήγησε τους Seahawks στα πλέι οφ πέρυσι και κέρδισε την πρώτη διάκριση Pro Bowl της καριέρας του και έχει τους Seahawks στο κυνήγι των πλέι οφ και φέτος.

Οι Seahawks κατέχουν τον έβδομο σπόρο στο NFC και ελέγχουν τη μοίρα τους με τα υπόλοιπα παιχνίδια με τους Steelers και τους Cardinals.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading