Ο Τζέρι Τζόουνς δεν αποσιωπά τις εικασίες για τη δουλειά του Μάικ ΜακΚάρθι μετά τη νίκη των Cowboys στο NFC East


Ο ιδιοκτήτης των Cowboys Jerry Jones δεν έκανε τη χάρη στον Mike McCarthy την Κυριακή.

Αντιμετωπίζοντας τις εικασίες ότι ο McCarthy θα χρειαστεί να ξεπεράσει τους Cowboys στη μετά τη σεζόν και να αποδείξει ότι μπορεί να τους προπονήσει βαθιά στα πλέι οφ, ο Jones δεν το έβαλε ακριβώς στο κρεβάτι.

«Νομίζω ότι το ρεκόρ του μιλάει από μόνο του», είπε ο Τζόουνς, σύμφωνα με τον Jon Machota του The Athletic. «Σκέφτομαι τι έχει κάνει και ότι έχουμε μπει σε αυτή τη θέση τα τελευταία τρία χρόνια, νομίζω ότι μιλάει από μόνο του. Μας έχει απομείνει πολύ ποδόσφαιρο και όχι μικρό κομμάτι χάρη στον Μάικ. … Θα δούμε πώς θα πάει κάθε παιχνίδι.”

Οι Cowboys έχουν αποτύχει σε κάθε μία από τις προηγούμενες τρεις σεζόν, χάνοντας εντελώς τα πλέι οφ το 2020.

Το 2021, έπεσαν νοκ άουτ στο παιχνίδι μπαλαντέρ από τους 49ers, παρά το γεγονός ότι οι Cowboys κέρδισαν το NFC East.


Η απάντηση του Τζέρι Τζόουνς για την ασφάλεια εργασίας του Μάικ ΜακΚάρθι περιλαμβάνεται "θα δούμε πώς θα πάει κάθε παιχνίδι."
Η απάντηση του Τζέρι Τζόουνς σχετικά με την ασφάλεια εργασίας του Μάικ Μακάρθι περιελάμβανε «θα δούμε πώς θα πάει κάθε παιχνίδι». USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Οι 49ers κέρδισαν για άλλη μια φορά το Ντάλας την περασμένη σεζόν στον γύρο του τμήματος NFC.

Η έλλειψη επιτυχίας στα πλέι οφ και ο ντροπιαστικός χαρακτήρας με τον οποίο έχουν αποκλειστεί από τα πλέι οφ φαίνεται να έχει γίνει υπερβολική για τον Τζόουνς, ο οποίος δεν έχει πάει στο Super Bowl από την τελευταία φορά που κέρδισε το Ντάλας το 1996.

Ο Adam Schefter του ESPN έχουν αναφερθεί το Σάββατο ότι όσοι είναι γύρω από το πρωτάθλημα και κάποιοι μέσα στην οργάνωση των Cowboys πιστεύουν ότι η εργασιακή ασφάλεια του McCarthy θα μετρηθεί από το πώς τα πάει η ομάδα φέτος στα πλέι οφ.

«Εάν οι Cowboys παίξουν καλά στη μετά τη σεζόν, ο McCarthy θα είχε μια εξαιρετική ευκαιρία να κρατήσει τη δουλειά του», έγραψε ο Schefter. «Αλλά αν δυσκολευτούν και τελειώσουν τη σεζόν με μια ντροπιαστική ήττα, όπως συνέβη σε καθένα από τα δύο τελευταία χρόνια, τότε κάποιοι λένε ότι η αλλαγή θα μπορούσε να έρθει στο Ντάλας.


Ο Mike McCarthy and the Cowboys κέρδισαν τον τίτλο του NFC East την Κυριακή.
Ο Mike McCarthy and the Cowboys κέρδισαν τον τίτλο του NFC East την Κυριακή. AP

«Η κατάσταση παραμένει άστατη σε κάθε περίπτωση, και τόσο οι Cowboys όσο και ο McCarthy – δίκαια ή άδικα – έχουν πολλά να αποδείξουν την Κυριακή ενάντια στην Ουάσιγκτον και στη συνέχεια στην επόμενη σεζόν».

Οι Cowboys κατέκτησαν τον δεύτερο τίτλο τους στο NFC East τα τελευταία τρία χρόνια με τη νίκη της Κυριακής επί των Commanders.

Το Ντάλας θα αντιμετωπίσει τους Packers στον γύρο μπαλαντέρ NFC και ο σταρ των Cowboys, Dak Prescott, είναι πρόθυμος να δείξει ότι μπορούν να κάνουν περισσότερα από το να κερδίσουν έναν τίτλο κατηγορίας.

«Τέλειο που κερδίζεις το τμήμα. Περήφανοι για αυτούς τους τύπους. … Υπέροχη χρονιά, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι δεν τελειώσαμε», είπε είπε η Έριν Άντριους μετά το παιχνίδι.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading