Ο Τζίμι Κίμελ έχει καεί για τον Άαρον Ρότζερς μετά από εικασίες για τη λίστα του Τζέφρι Έπσταϊν


Ο Τζίμι Κίμελ απείλησε να δει τον Άαρον Ρότζερς «στο δικαστήριο» εάν ο στρατηγός των Τζετς συνέχιζε να υπαινίσσεται ότι ο παρουσιαστής αργά το βράδυ είχε σχέση με τον εκλιπόντα σεξουαλικό δράστη Τζέφρι Έπσταϊν.

Η φλογερή απάντηση του Kimmel προέρχεται από την εμφάνιση του Rodgers στο “The Pat McAfee Show” την Τρίτη.

Ο 40χρονος Ρότζερς εξηγούσε στο πρόγραμμα πώς τα επίσημα χρώματα του λογότυπου του Super Bowl προμήνυαν τους δύο τελευταίους αγώνες τίτλου του NFL και φέτος υποδήλωνε ένα φινάλε μεταξύ των Ravens και των 49ers.

Ο πρώην συμπαίκτης του AJ Hawk παρενέβη: «Έχει να κάνει αυτό με τη λίστα του Epstein που βγήκε;»

Ο πρώην linebacker του NFL αναφερόταν σε μια λίστα με περισσότερα από 100 ονόματα με δεσμούς με τον Έπσταϊν που πρόκειται να αποκαλυφθούν μετά την απόφαση ομοσπονδιακού δικαστή του Μανχάταν τον Δεκέμβριο.

«Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα», είπε ο Rodgers για τη λίστα, προσθέτοντας, με ένα χαμόγελο, «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του Jimmy Kimmel, που πραγματικά ελπίζουν να μην βγει».


Ο Άαρον Ρότζερς έκανε τη συνηθισμένη του εμφάνιση την Τρίτη "Η εκπομπή Pat McAfee."
Ο Aaron Rodgers έκανε τη συνηθισμένη του εμφάνιση την Τρίτη στο “The Pat McAfee Show”.

Ο McAfee γέλασε και εξήγησε ότι ο Rodgers κρατούσε ακόμα κακία από τις αρχές του έτους από τότε Ο Kimmel, 56 ετών, αποκάλεσε τον στρατηγό «καπελωτή από αλουμινόχαρτο» γιατί αναρωτιόμουν ειλικρινά αν οι αποκαλύψεις UFO της αμερικανικής κυβέρνησης αποσπούσαν την προσοχή από τις τελικές αποκαλύψεις του Epstein.

Ο Kimmel εξέδωσε μια κατηγορηματική άρνηση στους ισχυρισμούς του Rodgers για τον Epstein στο X το βράδυ της Τρίτης.

«Αγαπητέ Aasshole: για την ιστορία, δεν έχω συναντήσει, δεν έχω πετάξει, δεν έχω επισκεφτεί, ούτε είχα καμία επαφή με τον Epstein, ούτε θα βρείτε το όνομά μου σε καμία «λίστα» εκτός από τις ξεκάθαρα ψεύτικη ανοησία που ο μαλακός εγκέφαλος wackos σαν τον εαυτό σου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις από την πραγματικότητα. Τα απερίσκεπτα λόγια σου θέτουν την οικογένειά μου σε κίνδυνο. Συνεχίστε έτσι και θα συζητήσουμε περαιτέρω τα γεγονότα στο δικαστήριο. @AaronRodgers12», έγραψε ο Kimmel στο Twitter.

Σε μια άλλη πτυχή στις δηλώσεις του Rodgers, η εκπομπή του McAfee προβάλλεται στο ESPN, το οποίο βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Disney με το ABC, όπου ο Kimmel φιλοξενεί το αργά το βράδυ του.


Ο Τζίμι Κίμελ αντεπιτέθηκε στον Άαρον Ρότζερς.
Ο Τζίμι Κίμελ αντεπιτέθηκε στον Άαρον Ρότζερς. Chris Pizzello/Invision/AP

Ένας εκπρόσωπος του ESPN αρνήθηκε να σχολιάσει όταν ρωτήθηκε από το The Post σχετικά με τη διαμάχη.

Πριν από κάθε ώρα, η εκπομπή του McAfee εκπέμπει μια δήλωση αποποίησης ευθύνης που λέει: «Το παρακάτω πρόγραμμα είναι μια συλλογή από σκαμπανεβάσματα που μιλούν για τα γεγονότα στον αθλητικό κόσμο. Προορίζεται να είναι κωμικό και ενημερωτικό. Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτήν την εκπομπή δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις πεποιθήσεις των συνομηλίκων τους, του αφεντικού τους ή του ESPN.»

Η αποποίηση ευθυνών ολοκληρώνεται με ένα υστερόγραφο: «Μην μας κάνετε μήνυση».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading