Ο Τζίμι Τζόνσον μεταδίδει το φλογερό μήνυμα των Καουμπόηδων μετά την καταστροφή του πρώτου ημιχρόνουΟ Τζίμι Τζόνσον προπόνησε τους Cowboys σε δύο τίτλους Super Bowl και έπεσε στον ατμό μετά από ένα άσχημη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Packers.

Οι Cowboys περιορίστηκαν σε μόλις επτά πόντους στα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της εκπομπής του Fox, ο Τζόνσον έδωσε στους θεατές μια γεύση του τι θα έλεγε αν εξακολουθούσε να προπονεί μετά το τραχύ πρώτο ημίχρονο.

«Δεν χρειάζεται να δείξω τα δάχτυλα με το ένα ή το άλλο πράγμα», είπε ο Τζόνσον. «Φτάνεις το πίσω μέρος σου εκεί και παίζεις με τον τρόπο που ξέρεις να παίζεις. Μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα το ανοίξουμε. Θα πάμε με γρήγορο ρυθμό. Άμυνα, κυνηγήστε τον Τζόρνταν Λάβ. Δεν μπορείς να του δώσεις τόσο χρόνο. Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις και θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Η ομιλία ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τον συνάδελφο αναλυτή του ημιχρόνου Michael Strahan, ο οποίος προσποιήθηκε ότι άνοιξε το σακάκι του κοστουμιού του και παρατάχθηκε σε μια στάση τριών πόντων.

Οι Cowboys έχασαν 27-7 στο τέλος του ημιχρόνου και άνοιξαν το δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας σε ένα γκολ 34-υάρδων.

Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στο Ντάλας από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και οι ήττες στον γύρο της κατηγορίας ήταν συχνό φαινόμενο εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Τζίμι Τζόνσον εκφώνησε μια παθιασμένη ομιλία για να δώσει κίνητρο στους Ντάλας Κάουμπόις καθώς έμειναν πίσω με 27-7 στο ημίχρονο. Screengrab μέσω X/@NFLonFOX
Ο Τζίμι Τζόνσον κέρδισε δύο Super Bowl όταν ήταν προπονητής των Cowboys. Screengrab μέσω X/@NFLonFOX

Οι Cowboys δεν έχουν περάσει από τον γύρο του τμήματος από το 1995, όταν κέρδισαν το Super Bowl XXX, το οποίο ήταν επίσης το τελευταίο πρωτάθλημα Super Bowl του franchise.

Ο Τζόνσον σημείωσε 44-36 κατά τη διάρκεια της πενταετούς πορείας του στο Ντάλας και προπονούσε τους Cowboys σε συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Ο Dak Prescott και οι Cowboys υστερούσαν από τους Packers με 20 πόντους μετά το πρώτο ημίχρονο. Getty Images

Οι Cowboys πήγαν στα πλέι οφ κατά τα τρία από αυτά τα πέντε χρόνια που ήταν στο τιμόνι.

Ο Johnson συνέχισε να προπονεί τους Dolphins από το 1996 έως το 1999 και στη συνέχεια μετακόμισε στη μετάδοση και ως μέλος της ομάδας εκπομπής Fox.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading